Πολιτικη & Οικονομια

Ο υπουργός διώχνει τις διοικήσεις των νοσοκομείων

ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα μοιράσουν τις θέσεις

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
100709-201187.jpg

Με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Βουλή, σε άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον κώδικα ιθαγένειας, παύονται όλοι οι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, χωρίς καταβολή αποζημίωσης.

Η ενέργεια αυτή οδηγεί την πεντάμηνη μετεκλογική, κυβερνητική  πίεση προς τους διοικητές στο αποκορύφωμά της.  

Τώρα αναμένεται πώς θα μοιράσουν τις θέσεις μεταξύ τους τα δυο κυβερνητικά κόμματα, σημειώνει το Ποτάμι, και συνεχίζει: «η τροπολογία δίνει το δικαίωμα στον υπουργό να διορίζει με την ίδια διοικητική πράξη όποιον θέλει στη θέση τους. Ούτε προσόντα ούτε προκηρύξεις ούτε περιττή αξιοκρατία… Η τροπολογία αντιγραφεί την αντίστοιχη του κ. Κακλαμάνη το 2004. Όπως και τότε, έτσι και τώρα τα δικαστήρια θα επιδικάσουν ενδεχομένως και παχυλές αποζημιώσεις Αλλά ποιος νοιάζεται; Μέχρι τότε θα είναι άλλος υπουργός».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος: Έγινε πράγματι η Ελλάδα «Βουλγαρία» στους μισθούς; Η απάντηση είναι όχι

«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY