- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ανοίγουν τα τηλέφωνα των εμπλεκόμενων - Άρση απορρήτου ζήτησε ο ανακριτής
Δεν καταθέτουν προσφυγή κατά της προφυλάκισής τους οι κατηγορούμενοι γιατροί
Άρση απορρήτου των επικοινωνιών για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη - Ανοίγουν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων
Νέα δεδομένα αναμένονται στην έρευνα για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου, καθώς ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση προχωρά σε νέες ανακριτικές ενέργειες.
Στο πλαίσιο της έρευνας, έχει απευθυνθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ζητώντας την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για σειρά προσώπων που συνδέονται με την υπόθεση και όχι μόνο για τους δύο γιατρούς που έχουν προφυλακιστεί. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για άτομα για τα οποία από τις μέχρι τώρα καταθέσεις έχει προκύψει ότι είτε ενδέχεται να είχαν σημαντική εμπλοκή είτε διαθέτουν πληροφορίες σχετικά με όσα συνέβησαν το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου, όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης βρισκόταν στο ιατρείο στον πρώτο όροφο της οδού Καρνεάδου.
Παράλληλα, έχει ήδη υπάρξει εξέλιξη αναφορικά με τα ψηφιακά δεδομένα που περιέχονται στις συσκευές οι οποίες κατασχέθηκαν από το ιατρείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκδοθεί πρώτο βούλευμα που επιτρέπει την άρση του απορρήτου και την πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί σε υπηρεσία cloud και συνδέονται με τις κατασχεμένες συσκευές. Η συγκεκριμένη διαδικασία είχε διαταχθεί ήδη σε προανακριτικό επίπεδο, από τις πρώτες ώρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
Την ίδια ώρα, αλλαγή στάσης φαίνεται να καταγράφεται από την πλευρά των προφυλακισμένων γιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας από τους δύο δεν αναμένεται να προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Ειδικότερα, ο 58χρονος φέρεται να έχει επιλέξει να περιμένει την περαιτέρω ενίσχυση του αποδεικτικού υλικού και στη συνέχεια να απευθυνθεί στον ανακριτή, ζητώντας την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με κατ’ οίκον περιορισμό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανοίγουν τα τηλέφωνα όλων των εμπλεκόμενων μετά από εντολή ανακριτή
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος
Δεν καταθέτουν προσφυγή κατά της προφυλάκισής τους οι κατηγορούμενοι γιατροί
Το πλήρωμα προσπάθησε με όσα μέσα είχε να περιορίσει τις φλόγες
Η αποκάλυψη της κ. Πανταζή για την υγεία της πελάτισσάς της
Σοβαρό επεισόδιο στο 4ο ΕΠΑΛ Πάτρας
«Θα εξεταστεί αν αναζήτησαν στο διαδίκτυο ιατρικές πληροφορίες» αναφέρει η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ
Διερευνάται πλέον και το ενδεχόμενο εμπλοκής τρίτου προσώπου
Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και τρεις τουρίστες
Οι περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες για την έκρηξη
«Δεν αντέχει η λογική μου ότι επί 45 λεπτά ο Μαζωνάκης είχε πάθει ανακοπή και ο γιατρός κοιμόταν»
Σκέψεις για τη γονεϊκότητα, την καθημερινότητα, την καθαριότητα (!) και άλλα πολλά
Η ανακοίνωση της εταιρείας για τη φωτιά στο οχηματαγωγό
Νέες αποκαλύψεις για το ιατρείο στο Κολωνάκι
Μπάζα έπεσαν σε παρκαρισμένα οχήματα, γεμάτος ο δρόμος από θραύσματα
Συναγερμός στο Λιμενικό, σπεύδει ρυμουλκό - ναυαγοσωστικό από τον Πειραιά
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Τραυματίστηκε ελαφρά περαστικός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.