Κοινωνια

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Πώς πήγε ο 27χρονος να σκηνοθετήσει ληστεία - Τι ισχυρίζεται περί «οικονομικών διαφορών»

Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Σκηνοθέτησε ληστεία, έκανε μόνος του τις αμυχές στο σώμα του
© thespro.gr

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Πώς πήγε ο 27χρονος να σκηνοθετήσει ληστεία - Τι ισχυρίζεται περί «οικονομικών διαφορών»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 25χρονης στην Ηγουμενίτσα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Κυριακής σε ποδηλατόδρομο της περιοχής από περιπατητή.

νεαρή γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στον λαιμό και την πλάτη, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είχε δεχθεί περίπου δέκα χτυπήματα. Μεταξύ των τραυμάτων περιλαμβάνεται και ένα που χαρακτηρίζεται αμυντικό, στοιχείο που αναμένεται να αξιολογηθεί στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης. Την ίδια ώρα, σε μικρή απόσταση από το σημείο εντοπίστηκε τραυματισμένος ο 27χρονος σύντροφός της.

Αρχικά ο άνδρας φέρεται να ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι ο ίδιος και η 25χρονη είχαν δεχθεί επίθεση από ομάδα τεσσάρων αγνώστων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα φέρεται να ανασκεύασε και να ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε τη νεαρή γυναίκα, αποδίδοντας την πράξη σε έντονο καβγά. «Τσακωθήκαμε και θόλωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο όπου είχε πετάξει το μαχαίρι.

Ο 27χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Φιλιατών, φέρει επίσης τραύματα που, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παραπέμπουν σε απόπειρα αυτοκτονίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει αναφέρει ο 27χρονος, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 25χρονη, την οποία χαρακτήρισε πρώην σύντροφό του, ενώ ως αφορμή του καβγά επικαλέστηκε οικονομικές διαφορές.

Η νεαρή γυναίκα, με καταγωγή από την Αθήνα, είχε εγκατασταθεί στην Ηγουμενίτσα περίπου ενάμιση χρόνο πριν και εργαζόταν σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας, έχοντας σπουδάσει βιολογία. Άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι περίπου έναν μήνα πριν από τη δολοφονία είχε ζητήσει να τερματιστεί η σχέση τους. Ο 27χρονος φέρεται να είχε ταξιδέψει με λεωφορείο στην Ηγουμενίτσα την προηγουμένη, υποστηρίζοντας ότι πέρασε τη νύχτα στην ύπαιθρο. Οι Αρχές εξετάζουν πλέον τις κινήσεις του, αλλά και το πώς και πότε συναντήθηκε με την 25χρονη. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί καταγεγραμμένη καταγγελία της γυναίκας σε βάρος του για περιστατικό βίας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY