- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στις φυλακές Δομοκού ο 27χρονος
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στις φυλακές Δομοκού ο 27χρονος - Τι υποστήριξε στην απολογία του
Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο 27χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 25χρονη Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα.
Ο 27χρονος στην απολογία του ανέφερε πως έφυγε από το Αιγάλεω για την Ηγουμενίτσα για να συζητήσει με την κοπέλα κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν, υποστηρίζοντας ότι η 25χρονη του χρωστούσε δύο χιλιάδες ευρώ. Η οικογένεια του θύματος, ωστόσο, να αρνείται κάτι τέτοιο.
Στη συνέχεια υποστήριξε πως πάνω στο τσακωμό τους θόλωσε και τη σκότωσε. Ο 27χρονος ζήτησε τον ορισμό συνηγόρου υπεράσπισης λόγω οικονομικών δυσκολιών, με τους δικηγόρους της Θεσπρωτίας να αρνούνται να τον αναλάβουν. Το δικαστήριο όρισε δικηγόρο.
Το χρονικό της γυναικοκτονίας στην Ηγουμενίτσα
Το πτώμα της 25χρονης εντοπίστηκε από περαστικό μέσα σε κιόσκι, το οποίο βρίσκεται κατά μήκος του ποδηλατόδρομου. Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε και ο 27χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί από μαχαίρι. Σύμφωνα με τις Αρχές, το τραύμα προκλήθηκε από τον ίδιο. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Όπως προκύπτει από πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 25χρονης ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/9), με τα ευρήματα να δείχνουν ότι έφερε περίπου 15 τραύματα. Έδειξε μάλιστα πως τρία από τα χτυπήματα που εντοπίστηκαν στην πλάτη ήταν τόσο βαθιά που έφταναν μέχρι την περιοχή του θώρακα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Τι κατέθεσε η νοσηλεύτρια του ιατρείου στο Κολωνάκι
Τι αναζητούσε στο ChatGPT
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Οι πρώτες πληροφορίες
Η ηλικιωμένη χρειάστηκε δεύτερο χειρουργείο για την αφαίρεσή του
Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας
Ο πυροσβέστης έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σώσει δύο αναρριχητές
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Διεκόπη το δρομολόγιο της Γραμμής 1
Τον είχαν αφήσει κλειστό στο κουτί για 4 χρόνια
Είχαν εντοπιστεί λιπόθυμοι
«Ξέρω ότι έγινε μέθη, επειδή από εμένα ζήτησαν το αντίδοτο»
Κατά τη διάρκεια πλασμαφαίρεσης
Ακολουθώντας τις Κινητές Ομάδες Υγείας στα απομακρυσμένα χωριά στη Β. Ελλάδα, εκεί όπου η απόσταση από το ΕΣΥ μετριέται σε χιλιόμετρα και η εμπιστοσύνη στους θεσμούς χτίζεται πόρτα πόρτα
Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται για τη δολοφονία της 25χρονης Πηνελόπης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.