- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Με 15 μαχαιριές σκότωσε ο 27χρονος την Πηνελόπη, οι 7 ήταν πισώπλατα
Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση - Ο θάνατός της επήλθε πολύ γρήγορα, καθώς την μαχαίρωσε στον τράχηλο
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Με 15 μαχαιριές σκότωσε ο 27χρονος την Πηνελόπη, οι 7 ήταν πισώπλατα
Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη δολοφονία της 25χρονης Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου κατέγραψε περίπου 15 τραύματα στο σώμα της.
Ανάμεσά τους εντοπίστηκε και αμυντικό τραύμα στο αριστερό χέρι, στοιχείο που δείχνει ότι η νεαρή γυναίκα επιχείρησε να προστατευθεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης από τον 27χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη.
Σύμφωνα με τα ευρήματα που διαπίστωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ηπείρου, Ιωάννης Αϊβατίδης, η 25χρονη έφερε δύο τραύματα στον τράχηλο, ενώ κακώσεις καταγράφηκαν επίσης στην κνήμη και στον δεξιό βραχίονα.
Συνολικά επτά τραύματα βρίσκονταν στην πίσω πλευρά του σώματός της, γεγονός που παραπέμπει σε χτυπήματα από πίσω. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν σουγιάς με λαβή και λεπίδα μήκους περίπου 7,5 εκατοστών.
Ο θάνατος της 25χρονης επήλθε σε σύντομο χρονικό διάστημα, κυρίως εξαιτίας της τρώσης μεγάλων αγγείων στον τράχηλο και της σοβαρής αιμορραγίας που προκλήθηκε. Κατά τη νεκροτομή εντοπίστηκαν, παράλληλα, κακώσεις σε ζωτικά όργανα, μεταξύ άλλων στο συκώτι, το στομάχι και τον αριστερό πνεύμονα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελαφρά τραυματίστηκε ο 71χρονος οδηγός του άλλου ΙΧ
Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα εγκλήματα
Ισχυρίζεται πως είναι αθώος
«Η Παρασκευή έγινε ξαφνικά Άννα»
Υπήρξε διαφωνία για την υπερασπιστική γραμμή
Ρεπορτάζ από την πλατεία Βικτωρίας και τον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και οι προκαταλήψεις συνθέτουν την καθημερινότητα μιας γειτονιάς που ζητά να μην ξεχαστεί
Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει
Τι υποστηρίζει η συνήγορός της
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Ξεκίνησε η δίκη της 26χρονης για τις δολοφονίες τριών βρεφών
Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο
Πριν ζητήσουμε από ένα παιδί να γίνει ενεργός πολίτης, αξίζει να του δώσουμε τον χώρο να γίνει σκεπτόμενος.
Η καταγγελία που οδήγησε στην αποκάλυψη της υπόθεσης
Μπαράζ ελέγχων το πρωί της Παρασκευής από στελέχη της ΤΕΕΜ
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατό του
Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
«Στείλε μου, γιατί θα παίξω κάτι πειραγμένα, θα πάρουμε τα τριπλά» έλεγε
O 47χρονος εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.