Κοινωνια

Χανιά: Νέα προθεσμία για την 18χρονη μητέρα του σοβαρά τραυματισμένου βρέφους

Σε σοβαρή κατάσταση το μωρό

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδαράκια βρέφους
© Unsplash / Juan Manuel Sanchez

Χανιά: Νέα προθεσμία για την 18χρονη μητέρα του σοβαρά τραυματισμένου βρέφους - Σε σοβαρή κατάσταση το μωρό

Δεύτερη προθεσμία για απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (17.9) ζήτησε και έλαβε η 18χρονη μητέρα του βρέφους, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΝΝ του Βενιζελείου νοσοκομείου Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 18χρονη πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας Χανίων πέρασε, λίγο μετά τις 11:00 σήμερα το πρωί, ζητώντας νέα προθεσμία προκείμενου να απολογηθεί. Η 18χρονη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακή βίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση αφορά ένα 17 ημερών βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε χτυπημένο στο νοσοκομείο Χανίων φέροντας εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί, διαπιστώνοντας τη βαριά κρανιοεγκεφαλική του κάκωση, αποφάσισαν, το βράδυ της Κυριακής (13.9) τη μεταφορά και εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου όπου, έκτοτε, νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σταθερή κατάσταση.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα,η μητέρα του μωρού όταν έμεινε σε κατάσταση εγκυμοσύνης εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της και πέρασε μόνη της όλο το διάστημα της λοχείας και της γέννας, σε βαριά ψυχολογική κατάσταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY