Κοινωνια

Γιώργος Μαζωνάκης: Σήμερα η «λαϊκή αγρυπνία» - Τη Δευτέρα η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο

Η παράκληση της οικογένειας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Μαζωνάκης: Σήμερα η «λαϊκή αγρυπνία» - Τη Δευτέρα η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο
Γιώργος Μαζωνάκης: Σήμερα η «λαϊκή αγρυπνία» - Τη Δευτέρα η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο © EUROKINISSI

Στη Νίκαια το απόγευμα η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη για «λαϊκή αγρυπνία» - Αύριο η κηδεία του

Για σήμερα, Κυριακή, έχει προγραμματιστεί το λαϊκό προσκύνημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη στη «γειτονιά του», τη Νίκαια, με τις τοπικές Αρχές να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.

Η σορός του αγαπημένου καλλιτέχνη θα  βρίσκεται από τις 19:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος - την εκκλησία και ενορία που αγαπούσε ιδιαίτερα ο τραγουδιστής - ώστε οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές να τον αποχαιρετήσουν.

Η «λαϊκή αγρύπνια», όπως τη χαρακτηρίζει η οικογένεια, θα αρχίσει στις 19:30 και θα διαρκέσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ως φόρος τιμής και αγάπης στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026, στις 13:00 το μεσημέρι, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί και θα ταφεί στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια απευθύνει παράλληλα θερμή παράκληση, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το Humanity Greece.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη

Με καρδιά ραγισμένη και θλίψη ανείπωτη σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η σορός του μονάκριβού μας Γιώργου θα βρεθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νίκαιας, στην αγαπημένη του εκκλησία και ενορία, ώστε να τον αποχαιρετήσουν από κοντά όσες φίλες και όσοι φίλοι το επιθυμούν.

Η «λαϊκή αγρύπνια» ως απότιση φόρου τιμής και αγάπης θα αρχίσει στις 19.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Θερμή παράκληση, αντί στεφάνου όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Humanity Greece.

Οικογένεια Γιώργου Μαζωνάκη

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης φίλων και θαυμαστών για το τελευταίο «αντίο», γύρω από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νίκαια θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Αστυνομία και τη Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο των μέτρων, θα υπάρξει απαγόρευση στάθμευσης και προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας στους δρόμους περιμετρικά της εκκλησίας, για τη διευκόλυνση των πεζών που θα προσέρχονται στο λαϊκό προσκύνημα και την τελετή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY