Κοινωνια

Γιώργος Μαζωνάκης: «Λαϊκή αγρυπνία» την Κυριακή στη Νίκαια

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Μαζωνάκης: «Λαϊκή αγρυπνία» την Κυριακή στη Νίκαια
© EUROKINISSI

Γιώργος Μαζωνάκης: Πού και πότε θα τον αποχαιρετήσει το κοινό – Η παράκληση της οικογένειας

Τη δυνατότητα να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη θα έχουν φίλοι και θαυμαστές του την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Η σορός του τραγουδιστή θα μεταφερθεί στην εκκλησία που, όπως αναφέρουν οι οικείοι του, αγαπούσε ιδιαίτερα. Η «λαϊκή αγρυπνία», όπως τη χαρακτηρίζει η οικογένεια, θα αρχίσει στις 19:30 και θα διαρκέσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

«Με καρδιά ραγισμένη και θλίψη ανείπωτη», η οικογένεια Mαζωνάκη προσκαλεί όσους επιθυμούν να βρεθούν στον ναό για να αποτίσουν φόρο τιμής και αγάπης στη μνήμη του.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παράλληλα, η οικογένεια ζητά από όσους το επιθυμούν, αντί στεφάνων, να ενισχύσουν το Humanity Greece.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη

«Με καρδιά ραγισμένη και θλίψη ανείπωτη σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η σορός του μονάκριβού μας Γιώργου θα βρεθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νίκαιας, στην αγαπημένη του εκκλησία και ενορία, ώστε να τον αποχαιρετήσουν από κοντά όσες φίλες και όσοι φίλοι το επιθυμούν.

Η «λαϊκή αγρύπνια» ως απότιση φόρου τιμής και αγάπης θα αρχίσει στις 19.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Θερμή παράκληση, αντί στεφάνου όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Humanity Greece.

Οικογένεια Γιώργου Μαζωνάκη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY