- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χανιά: Στο επίκεντρο ο ενοικιαστής της Σταυρούλας Λεβεντάκη - Νέα στοιχεία στην υπόθεση
Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι της 45χρονης - Τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας
Νέα τροπή στην υπόθεση της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά - Ο ενοικιαστής στο επίκεντρο των ερευνών μετά από κρίσιμα ευρήματα - Ο αδελφός της ζητά απαντήσεις
Νέα δεδομένα έρχονται στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, καθώς οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στον ενοικιαστή του σπιτιού της, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην εξέλιξη της υπόθεσης.
Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου για την υπόθεση εξαφάνισης στα Χανιά, μετά την τρίτη κατάθεσή του στις Αρχές, ενώ προηγουμένως είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από την αστυνομία. Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται για την 45χρονη, η οποία παραμένει αγνοούμενη.
Σημαντικό ρόλο στην έρευνα έχουν τα ευρήματα από το σπίτι όπου φέρεται να έγινε η τελευταία συνάντηση της Σταυρούλας με τον ενοικιαστή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εντόπισαν ίχνη αίματος σε δύο σημεία μέσα στην κατοικία, τα οποία εξετάζονται γενετικά και φέρεται να συνδέονται με την αγνοούμενη.
Ο ενοικιαστής, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, έδωσε τη δική του εκδοχή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Υποστήριξε ότι η Σταυρούλα τον είχε επισκεφθεί για λίγα λεπτά προκειμένου να του παραδώσει το ενοίκιο, ενώ ανέφερε ότι η γυναίκα του είχε μιλήσει για προβλήματα που αντιμετώπιζε με την οικογένειά της.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι κρύβεται επειδή δέχθηκε απειλές, κάνοντας αναφορές σε περιστατικό με άγνωστο άνδρα που, όπως είπε, τον εκφόβισε για να μη μιλήσει. Οι ισχυρισμοί αυτοί ερευνώνται από τις Αρχές.
Ο αδελφός της αγνοούμενης, Γιάννης Λεβεντάκης, αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του ενοικιαστή, υποστηρίζοντας ότι δίνει αντιφατικές απαντήσεις και ζητώντας να αποκαλυφθεί τι έχει συμβεί στην αδελφή του. Όπως ανέφερε, θεωρεί ότι ο ενοικιαστής πρέπει να δώσει απαντήσεις για την τύχη της 45χρονης.
Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί αξιολογούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες, ενώ σύμφωνα με τον πρώην συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργο Καλλιακμάνη, η υπόθεση έχει πλέον μετατραπεί από εξαφάνιση σε έρευνα με σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Ο ίδιος ανέφερε ότι οι Αρχές συγκέντρωσαν στοιχεία από τις έρευνες στο σπίτι και εκτίμησε πως η εξέλιξη της υπόθεσης μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο νεαρός γλίτωσε χάρη στην καίρια επέμβαση φίλου του
Ο Έλληνας συντονιστής και ο Βρετανός πιλότος έχουν υποστεί ορθοπεδικής φύσεως τραυματισμούς και δεν διατρέχουν κίνδυνο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Aναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα
Αυστηρά μέτρα φέρεται να είχε λάβει, προκειμένου κανείς να μην έχει πρόσβαση στο ξενοδοχείο όπου έκρυβε τη σορό
Αρνείται ότι διέπραξε την ανθρωποκτονία
Θρίλερ με τον χρόνο θανάτου του ηλικιωμένου
Πληροφορίες για ένα ελαφρά τραυματισμένο άτομο
Ο οδηγός πήρε τα πολυτελή αντικείμενα ως «εγγύηση» και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας τον επιβάτη
Πότε άρχισαν να τον ερευνούν οι αρχές
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κατερίνης
Τα ερωτήματα για τη σοκαριστική υπόθεση - Εισέπραττε τη σύνταξη και της νεκρής μητέρας του
Εντοπίστηκε από περαστικούς - Κατηγορίες για το αδίκημα της έκθεσης αντιμετωπίζει ο γονέας
Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δηλώνουν η μητέρα και η αδελφή του αδικοχαμένου πιλότου
Πατέρας κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή της Φούρκας
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.