- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κύπρος: Εξερράγη συμπιεστής κλιματιστικού - Σε κρίσιμη κατάσταση 49χρονος
Νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση 49χρονος από έκρηξη συμπιεστή κλιματιστικού στην Κύπρο
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 49χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, σε ατύχημα που συνέβη την Παρασκευή στη Λευκωσία της Κύπρου, διερευνά η κυπριακή Αστυνομία, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.
Σύμφωνα με το sigmalive o 49χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε κρίσιμη κατάσταση.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, στην περιοχή Στροβόλου της Κύπρου, όπου ο 49χρονος εργαζόταν εξωτερικά κτιρίου, για επιδιόρθωση συμπιέστη κλιματιστικού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο συμπιεστής εξερράγη, με αποτέλεσμα ο 49χρονος να τραυματιστεί.
Πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 49χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και λειτουργός του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπήρξε διαφωνία για την υπερασπιστική γραμμή
Ρεπορτάζ από την πλατεία Βικτωρίας και τον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και οι προκαταλήψεις συνθέτουν την καθημερινότητα μιας γειτονιάς που ζητά να μην ξεχαστεί
Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει
Τι υποστηρίζει η συνήγορός της
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Ξεκίνησε η δίκη της 26χρονης για τις δολοφονίες τριών βρεφών
Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο
Πριν ζητήσουμε από ένα παιδί να γίνει ενεργός πολίτης, αξίζει να του δώσουμε τον χώρο να γίνει σκεπτόμενος.
Η καταγγελία που οδήγησε στην αποκάλυψη της υπόθεσης
Μπαράζ ελέγχων το πρωί της Παρασκευής από στελέχη της ΤΕΕΜ
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατό του
Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
«Στείλε μου, γιατί θα παίξω κάτι πειραγμένα, θα πάρουμε τα τριπλά» έλεγε
O 47χρονος εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο
Κατηγορείται για τη δολοφονία τριών βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας μιας ανήλικης γυναίκας
Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.