- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίγιο: Χωρίς αποτύπωμα το μαχαίρι που βρέθηκε έξω από το σπίτι - Δεν είχε πιει αλκοόλ ο 65χρονος
Τι έδειξαν οι πρώτες εργαστηριακές εξετάσεις
Αίγιο: Τι έδειξαν οι πρώτες εργαστηριακές εξετάσεις για τον Ιταλό που συνελήφθη για το διπλό έγκλημα -Δεν είχε πιει αλκοόλ
Τα πρώτα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη διπλή δολοφονία στον Λόγγο Αιγίου δίνουν νέα εικόνα για την υπόθεση.
Για το έγκλημα έχει συλληφθεί ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Ο 26χρονος γιος της, έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι αλλά και πολλαπλές μαχαιριές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο 65χρονος δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε δεν εντοπίστηκαν δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σε λάπτοπ μέσα στο σπίτι βρέθηκε αποτύπωμα με αίμα της άτυχης γυναίκας.
Ο 65χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη διπλή ανθρωποκτονία.
Την ίδια ώρα, από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι την ώρα του εγκλήματος δεν καταγράφηκε καμία είσοδος ή έξοδος από το σπίτι, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβίασης.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 65χρονου, αναμένουν τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων εξετάσεων για να αποφασίσουν την απολογητική τους γραμμή, ωστόσο, εμμένουν στην αρχική τους θέση ότι ο 65χρονος δεν σκότωσε τη σύντροφό του και τον γιο της.
Τι συνέβη μέσα στο σπίτι πριν το διπλό έγκλημα
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι είχε προηγηθεί πάλη, κάτι που φαίνεται να βεβαιώνεται και από την εικόνα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στο δωμάτιο και από ένα σπασμένο έπιπλο. Ο 26χρονος δολοφονήθηκε πρώτος εξ επαφής με αεροβόλο όπλο στο δεξί κρόταφο ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια δέχτηκε μαχαιριές στο θώρακα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η μητέρα του φαίνεται ότι άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε στο δωμάτιο για να βοηθήσει τον γιο της.
Η 54χρονη βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα, στην άλλη άκρη του υπνοδωματίου, με τραύματα από μεγάλο μαχαίρι, το οποίο εντοπίστηκε κάτω από τη σορό της. Δίπλα στη ντουλάπα υπήρχε ένα αεροβόλο όπλο, τύπου Φλομπέρ, με ένα πυροδοτημένο φυσίγγιο στη θαλάμη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζώο την άρπαξε από την πλάτη και την έσυρε για τουλάχιστον 5-6 μέτρα
Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Η αναφορά στον διευθυντή του ΚΥ Αερόπολης
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» - Σε εξέλιξη η ταυτοποίησή του
Όσα μας ενώνουν, όσα μας χωρίζουν και όσα αρνούμαστε να δούμε στον συλλογικό μας καθρέφτη
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων
Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης
Το κορίτσι είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο στις 15 Ιουνίου 2026
Το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Οι έρευνες από το πρωί έχουν διακοπεί, λόγω αδυναμίας απόπλου σκαφών εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες
Οκτώ συλλήψεις συνολικά για πυρκαγιές σε Ηράκλειο, Εύβοια, Λακωνία και Πάρο
Oι επόμενες ώρες είναι σημαντικές για την ζωή του
Μάρτυρες περιγράφουν ότι τους παραξένεψε η κατάσταση της γυναίκας
Διακομίστηκε στην Αθήνα για να του τοποθετήσουν μόσχευμα
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη ο 31χρονος κρατούμενος
Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα, τουλάχιστον 2 ώρες
Το Συμβούλιο Εφετών γνωμοδότησε θετικά στο αίτημα, παρά τους ισχυρισμούς του για πολιτική δίωξη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.