Κοινωνια

Αίγιο: «Ο 65χρονος έχει τραύματα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει» - Το βασικό σενάριο για το έγκλημα

Συνεχίζεται το θρίλερ για τη διπλή δολοφονία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου έγινε το διπλό έγκλημα στο Αίγιο
Αίγιο: «Ο 65χρονος έχει τραύματα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει» - Το βασικό σενάριο για το έγκλημα © ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Κρατείται ο 65χρονος - Το βασικό σενάριο για το έγκλημα στο οποίο στρέφονται οι αρχές

Συνεχίζεται το θρίλερ της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο. Βασικός ύποπτος για το έγκλημα, με θύματα μία 54χρονη και τον 26χρονο γιο της, είναι ο 65χρονος σύντροφος της γυναίκας. 

«Κρατείται, γιατί έτσι κι αλλιώς βρέθηκε οπλισμός μέσα στο σπίτι. Βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, για το οποίο θα συλληφθεί. Θα πρέπει να υπάρξουν όμως και άλλα στοιχεία. Υπάρχουν βέβαια κάποια δεδομένα, τα οποία μας καθιστούν ύποπτο αυτόν τον άνθρωπο», είπε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου για το έγκλημα στο Αίγιο και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει αυτός ο άνθρωπος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς. Δεν έχει εξηγήσει για αυτό το εύρημα, ένα ρούχο που βρέθηκε, στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχει ένα αποτύπωμα, όμως θα πρέπει να υπάρξει εργαστηριακή εξέταση για να αποδειχθεί αν όντως συνδέεται με το έγκλημα».

Ο 65χρονος φέρει τραύματα, τα οποία δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει. Ήδη εξετάστηκε από ιατροδικαστή. «Από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν οι δύο σοροί, αυτό προκύπτει για τους αστυνομικούς, ότι πρώτα επιτέθηκε ο δράστης στον 26χρονο και στη συνέχεια στην 54χρονη γυναίκα. Ο 26χρονος έχει και ένα τραύμα από αεροβόλο όπλο στο κεφάλι, φέρει και τραύματα από μαχαίρι. Αφαιρέθηκε στη συνέχεια η ζωή του με μαχαίρι, ενώ η γυναίκα φέρει τραύματα μόνο από μαχαίρι. Έχει όμως αρκετά αμυντικά τραύματα, που σημαίνει ότι αντιστάθηκε στο δολοφόνο».

Οι σοροί βρέθηκαν περίπου έξι ώρες μετά το έγκλημα, αν και η ακριβής ώρα θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί μέχρι στιγμής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος ενδέχεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Αίγιο: Βρέθηκε μπλούζα του 65χρονου με πιθανές κηλίδες αίματος

Νέα δεδομένα προστίθενται στην έρευνα για τη διπλή ανθρωποκτονία της 54χρονης γυναίκας και του 26χρονου γιου της στον Λόγγο Αιγίου, καθώς οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνονται πλέον σε ευρήματα που συνδέονται με τον 65χρονο Ιταλό σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρείται βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές εντόπισαν μπλούζα του 65χρονου που είχε πλυθεί πρόσφατα, ωστόσο πάνω της διακρίνεται λεκές που εξετάζεται ως πιθανό ίχνος αίματος, γεγονός που έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί καταγράφουν και άλλα σημαντικά ευρήματα, καθώς ο 65χρονος φέρει αμυχές στα χέρια του, στοιχείο που αξιολογείται ως πιθανή ένδειξη πάλης.

Επιπλέον, κατά την προσαγωγή και εξέτασή του φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή, υποστηρίζοντας ότι ξύπνησε και βρήκε νεκρούς τη σύντροφό του και τον γιο της μέσα στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε γείτονα που ενημέρωσε τις αρχές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY