- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Καλαμαριά: Προσωρινά κρατούμενος και ο δεύτερος φίλος του Κλεομένη
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 21 ετών φίλος του Κλεομένη που ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο το οποίο στοίχισε τη ζωή στον 20χρονο, το βράδυ της 12ης Μαρτίου, στην Καλαμαριά.
Είναι το τρίτο πρόσωπο που παίρνει το δρόμο για τις φυλακές για το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο φαίνεται να συνδέεται με οπαδικές διαφορές. Είχε προηγηθεί η προσωρινή κράτηση του 23χρονου κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με θύμα τον 20χρονο Κλεομένη, κι ενός ακόμη φίλου του παθόντα, ηλικίας 19 ετών.
Ο 21 ετών κατηγορούμενος πέρασε σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία και απολογήθηκε για τις πράξεις της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης (σε βαθμό κακουργήματος), της συμμορίας και της κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη (με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου).
Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ο συγκεκριμένος νεαρός κινήθηκε στη γραμμή που ακολούθησε ο 19χρονος συγκατηγορούμενός του. Φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε στην Καλαμαριά, συνοδεύοντας τον Κλεομένη, επειδή ο 20χρονος φίλος του ήθελε να συναντήσει ένα πρόσωπο (τον 23χρονο, κατά τη δικογραφία) το οποίο ορμώμενο από οπαδικά κίνητρα «πείραζε» νεαρούς και ανήλικους.
Υποστήριξε δε ότι μετά από λογομαχία απώθησαν τον 23χρονο κι ότι δεν είχαν πάνω τους κάποια αντικείμενα - όπλα. Πρόσθεσε δε, ότι αρχικά αυτός κι ο 19χρονος δεν συνειδητοποίησε ότι ο Κλεομένης δέχτηκε μαχαιριές κι ότι στη συνέχεια τον είδαν να καταρρέει δίπλα στους κάδους επί της οδού Αργοναυτών.
Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος κατά την απολογία του είχε ισχυριστεί πως δέχθηκε απρόκλητη επίθεση κάτω από το σπίτι του κι ότι τέλεσε την εις βάρος του αποδιδόμενη ανθρωποκτονία σε καθεστώς άμυνας χρησιμοποιώντας στα «τυφλά» το μαχαίρι που είχε πάνω του.
Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό καλούνται να καταθέσουν μάρτυρες, ενώ η ανακρίτρια φέρεται να ζήτησε από την Αστυνομία να συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας για να αποτυπωθούν οι κινήσεις- διαδρομές και των δύο πλευρών, πριν αλλά και μετά το φονικό επεισόδιο.
Πηγή: ΑΠΕ/ΑΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν ξέρουμε πού είναι ο μικρός, ψάχνουμε να τον βρούμε»
«Με έκαψε - Ήταν ένας απλός ειδικευόμενος γιατρός»
Ο 27χρονος πρώην σύντροφός της υποστήριξε πως είχαν οικονομιικές διαφορές
Δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους
Μια γυναίκα φέρεται να υποβαλλόταν σε πλασμαφαίρεση σε διπλανό δωμάτιο
Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της νάρκωσης του τραγουδιστή πριν την πλασμαφαίρεση
«Η ζημιά που κάνανε ανεπανόρθωτη»
Τι απαντάει η 5η ΥΠΕ για την άφιξη του ΕΚΑΒ 45 λεπτά μετά την κλήση
Απονομή δικαιοσύνης ζήτησαν οι οικογένειες Λάτα, Μπλέκα, Μπουρνάζη και Χούπα
Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή, πώς έκλεισαν το ραντεβού
Στο νοσοκομείο η κοπέλα
Έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν
«Πέθανε για μια βλακεία ο σύζυγός μου»
Η τυχαία γνωριμία με ιερέα και η κουβέντα τους που εξελίχθηκε σε ζεστή σχέση
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
«Ο 58χρονος λέει σε όλους στη φυλακή τι έγινε με τον τραγουδιστή»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.