- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την απαλλαγή του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού, ζήτησε η εισαγγελέας
Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος στην απολογία του
Την απαλλαγή του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού, ζήτησε η εισαγγελέας
Να απαλλαγεί, λόγω αμφιβολιών, ο 43χρονος ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής από τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο γυναικών, τον Δεκέμβριο του 2012 και τον Αύγουστο του 2013, ζήτησε η εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του ελληνικού meToo, όταν ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από γυναίκες για σεξουαλική βία.
Κατά την εισαγγελική λειτουργό, εντοπίζονται αντιφάσεις και κενά στις καταγγελίες των δυο γυναικών. Όπως τόνισε, η πρώτη καταγγέλουσα, αδελφή γνωστής ηθοποιού, τροποποίησε τους χρόνους των γεγονότων και δεν αξιοποίησε ομολογία του κατηγορούμενου που υποστηρίζει πως είχε ηχογραφήσει πλην όμως την έχασε.
«Οι ασάφειες και τα κενά κλονίζουν τις σε βάρος του κατηγορούμενου κατηγορίες, οι οποίες ουδέποτε κατά τη γνώμη μου στοιχειοθετήθηκαν για να οδηγήσουν το δικαστήριο σε καταδικαστική κρίση», επεσήμανε η εισαγγελέας.
Η εισαγγελική λειτουργός σημείωσε πως η δεύτερη καταγγέλουσα, αναφερόμενη σε σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο, είπε ότι πίστευε πως «είχαν ζήσει κάτι ξεχωριστό», ενώ υπογράμμισε πως μετά τον καταγγελόμενο βιασμό έστελνε σειρά ερωτικών και φιλικών μηνυμάτων, τα οποία η ίδια απέδωσε στο πλαίσιο της χειραγωγούμενης σχέσης τους.
Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του πριν λίγες μέρες, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με βολές κατά των γυναικών που τον κατήγγειλαν ότι στράφηκαν εναντίον του για τη δημοσιότητα: «Άθελαν τη λάμψη και μου κατέστρεψαν τη ζωή».
Στο δικαστήριο βρέθηκε, μεταξύ πολλών άλλων, ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, η σύζυγος του οποίου ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη.
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σορός της βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι ιδιοκτησίας του δράστη
Πώς παγίδεψε εκατοντάδες πολίτες που αναζητούσαν νέο αυτοκίνητο
Την ώρα που οι γονείς τους βρισκόντουσαν σε κοντινά καταστήματα ή ταβέρνες και εκείνα έπαιζαν
Η τραγική ιστορία πίσω από μία από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις
Ο ενοικιαστής τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε χωράφι και την έθαψε
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την 60χρονη μετά από έρευνα με υλικό από κάμερες ασφαλείας - Σχηματίζεται δικογραφία
Νέες λεπτομέρειες στο φως - Τι ισχυρίζεται ο 43χρονος
Η σορός του άνδρα βρέθηκε από τους πυροσβέστες κατά την επιχείρηση κατάσβεσης
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 45χρονης
Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε εναντίον δυνάμεων της αστυνομίας
Ανάγκαζαν κορίτσια να χαράζουν τα ονόματά τους στο σώμα τους
Μαραθώνια η διαδικασία των απολογιών
«Έστηνε σκηνικά θανάτου, παρουσίαζε τον εαυτό της ως σωτήρα των θυμάτων και όχι ως εκτελεστή αυτών»
Φιλοζωικές οργανώσεις τον έχουν επικηρύξει
Στρατολογούσαν γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εκβίαζαν
Την Τρίτη η απολογία του ενοικιαστή για υπόθεση ναρκωτικών
Ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ακινητοποίησαν το θύμα - Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και γκλοπ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.