- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Την απαλλαγή του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού, ζήτησε η εισαγγελέας
Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος στην απολογία του
Την απαλλαγή του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού, ζήτησε η εισαγγελέας
Να απαλλαγεί, λόγω αμφιβολιών, ο 43χρονος ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής από τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο γυναικών, τον Δεκέμβριο του 2012 και τον Αύγουστο του 2013, ζήτησε η εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του ελληνικού meToo, όταν ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από γυναίκες για σεξουαλική βία.
Κατά την εισαγγελική λειτουργό, εντοπίζονται αντιφάσεις και κενά στις καταγγελίες των δυο γυναικών. Όπως τόνισε, η πρώτη καταγγέλουσα, αδελφή γνωστής ηθοποιού, τροποποίησε τους χρόνους των γεγονότων και δεν αξιοποίησε ομολογία του κατηγορούμενου που υποστηρίζει πως είχε ηχογραφήσει πλην όμως την έχασε.
«Οι ασάφειες και τα κενά κλονίζουν τις σε βάρος του κατηγορούμενου κατηγορίες, οι οποίες ουδέποτε κατά τη γνώμη μου στοιχειοθετήθηκαν για να οδηγήσουν το δικαστήριο σε καταδικαστική κρίση», επεσήμανε η εισαγγελέας.
Η εισαγγελική λειτουργός σημείωσε πως η δεύτερη καταγγέλουσα, αναφερόμενη σε σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο, είπε ότι πίστευε πως «είχαν ζήσει κάτι ξεχωριστό», ενώ υπογράμμισε πως μετά τον καταγγελόμενο βιασμό έστελνε σειρά ερωτικών και φιλικών μηνυμάτων, τα οποία η ίδια απέδωσε στο πλαίσιο της χειραγωγούμενης σχέσης τους.
Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του πριν λίγες μέρες, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με βολές κατά των γυναικών που τον κατήγγειλαν ότι στράφηκαν εναντίον του για τη δημοσιότητα: «Άθελαν τη λάμψη και μου κατέστρεψαν τη ζωή».
Στο δικαστήριο βρέθηκε, μεταξύ πολλών άλλων, ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, η σύζυγος του οποίου ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη.
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σφαίρα τραυμάτισε τη μηριαία αρτηρία του 55χρονου Γιάννη Βοϊδονικόλα
Η ανάρτηση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός - Παρέστησε τον υπάλληλο εφορίας
Η μεθοδολογία της φοροδιαφυγής, ο ειδικός αλγόριθμος και οι τηλεφωνικοί διάλογοι που «έκαψαν» το δίκτυο
Τα παράνομα χάπια εντοπίστηκαν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά την εισαγωγή του στις φυλακές
Έλεγχος της ΔΙ.Μ.Ε.Α. στη δυτική Θεσσαλονίκη αποκάλυψε χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα σε αποθήκη
Στο «Θριάσιο» νοσηλεύεται η 35χρονη - Προσήχθη 37χρονος ύποπτος από την Τροχαία
Ο άνδρας διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο - Βρέθηκαν βολίδα και κάλυκας 9 χιλιοστών
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» διακομίστηκε ο 46χρονος τραυματίας - Έρευνα από το Λιμεναρχείο
Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ - Έρευνες για τα αίτια
Διευκρινίσεις από την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις αναφορές
Μετά από έφεση κατά του αρχικού απορριπτικού βουλεύματος
Διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 4.560 ευρώ
Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ζώων
Κινητοποιήθηκε το ΤΕΕΜ και αποκλείστηκε η περιοχή - Άδεια αποδείχθηκε η αποσκευή
Στη δημοσιότητα το βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Χρήστος Χουσιάδας και ο Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης μιλούν στην ATHENS VOICE για τα ραδιενεργά απόβλητα του «Δημόκριτου»
Τα σενάρια και τα πρόσωπα που εξετάζουν οι Αρχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.