- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 17χρονος από μέθη σε σχολική εκδρομή - Τρεις προσαγωγές
Ένας 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, τρία άτομα προσήχθησαν από τις αστυνομικές Αρχές χθες στο Ηράκλειο, μετά από περιστατικό που προκάλεσε έντονη ανησυχία για την ασφάλεια των ανηλίκων σε σχολικές εκδρομές. Καθώς κατά τη διάρκεια εκδρομής σχολείου της Αθήνας στο Ηράκλειο, ανήλικος μαθητής κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέρα μεσημέρι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση νοσηλεία στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ένας εργαζόμενος καθώς και η 53χρονη καθηγήτρια που συνόδευε την εκδρομή. Η προανάκριση για το περιστατικό συνεχίζεται, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και να διασφαλιστεί η τήρηση της νομοθεσίας για την προστασία των ανηλίκων.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «συνελήφθησαν χθες (29.11.2025) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου τρεις ημεδαποί (39χρονος, 27χρονος και 53χρονη) για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ και της έκθεσης στο Ηράκλειο.
» Ειδικότερα, μεσημεριανές ώρες χθες (29.11.2025) ανήλικος ο οποίος συμμετείχε σε σχολική εκδρομή, ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο εφημερεύων νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
» Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και εργαζόμενος της επιχείρησης καθώς και η καθηγήτρια-συνοδός της σχολικής εκδρομής
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εντοπίστηκαν σοβαρές δυσλειτουργίες και διοικητικές παραλείψεις
Η καταγγελία στις αρχές
Ο ποινικολόγος έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι
Τον εντόπισαν νεκρό οι 16χρονες κόρες του, οι οποίες τον αναζητούσαν για ώρες
Πώς δρουν οι επιτήδειοι για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία
Τον εντόπισαν νεκρό οι δίδυμες κόρες του
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.