Κοινωνια

Τραγωδία στον Βόλο: Άνδρας πνίγηκε από το φαγητό του, έπαθε ανακοπή και πέθανε

Οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν απέβησαν άκαρπες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου)
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Τραγωδία στον Βόλο: Άνδρας πνίγηκε από το φαγητό του, έπαθε ανακοπή και πέθανε

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία του Βόλου, όταν ένας μεσήλικας άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που έτρωγε.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο άτυχος άνδρας πνίγηκε από το φαγητό που κατανάλωνε και υπέστη ανακοπή. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει.

Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται, ενώ η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στους κατοίκους της περιοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλήθειες | Σεξισμός: όταν οι λέξεις, οι εικόνες και η μουσική γίνονται βία
Αλήθειες | Σεξισμός: όταν οι λέξεις, οι εικόνες και η μουσική γίνονται βία

Παραδείγματα της καθημερινότητας και της πολιτισμικής παραγωγής και γιατί η αναγνώριση του σεξισμού αποτελεί αναγκαίο βήμα για την κατανόηση και την πρόληψη της βίας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY