Κοινωνια

Γιοι πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθησαν στα Εξάρχεια

Αρνήθηκαν να αναφέρουν τα στοιχεία τους κατά τη σύλληψή τους

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ανάμεσά τους αστυνομικός
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η σύλληψή τους καταγράφηκε κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου από αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Χειροπέδες έβαλαν οι αρχές στους γιους γνωστού πρώην κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια. Ο ένας μάλιστα εκ των δύο, είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2016 στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι.

Η σύλληψη τους σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου από αστυνομικούς. Στην κατοχή των δύο αγοριών, βρέθηκαν δύο πτυσσόμενα γκλοπ αλλά και γάντια με προστατευτικά κοκάλινα τμήματα.

Εξάρχεια: Αρνήθηκαν να αναφέρουν τα στοιχεία τους κατά τη σύλληψή τους

Οι νεαροί αρχικά αρνήθηκαν να αναφέρουν τα στοιχεία τους, κάτι που διαπιστώθηκε κατά την προσαγωγή τους στο τμήμα. Σε βάρος των δύο νεαρών αγοριών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί όπλων». Η συμπεριφορά των δύο νεαρών ήταν, σε γενικές γραμμές, αρνητική απέναντι στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY