Πάτρα: «Το παιδί τη ζητάει κάθε μέρα» - Συγκίνηση στην κηδεία της 86χρονης που έγινε ασπίδα για να σωθεί η 7χρονη
Το κορίτσι δεν γνωρίζει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα σκοτώθηκε στο τροχαίο
Πάτρα: «Λύγισε» ο πατέρας της 7χρονης που σώθηκε χάρη στην 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία της 86χρονης Τιτίκας Βασιλοπούλου, της ηλικιωμένης γυναίκας που έκανε ασπίδα το σώμα της για να σωθεί το 7χρονο κοριτσάκι από το τροχαίο δυστύχημα στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα το βράδυ της Παρασκευής (29.8)
Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στην Πάτρα. Η γιαγιά της 7χρονης, Μαρία Αγγελοπούλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι το κοριτσάκι λέει συνέχεια ότι «έρχεται μηχανή επάνω μου» και ρωτάει πού είναι η γιαγιά. Το παιδί είναι σοκαρισμένο από το τροχαίο, όμως, μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει για τον θάνατο της ηλικιωμένης. Η οικογένεια της της έχει πει ότι νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.
«Με ήξερε από μωρό, με έχει παίξει, έχει πάρει και μένα αγκαλιά, ήταν ένας φοβερός άνθρωπος, δεν έχω λόγια, είναι συγκλονιστικό αυτό που έγινε» αναφέρει στο thebest.gr γυναίκα που έδωσε το παρών, στην κηδεία της 86χρονης.
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα
Σύμφωνα με το flamis.gr, η 86χρονη κρατούσε τη μικρή Μαρία, μόλις 7 ετών από το δεξί της χέρι και περνούσε κάθετα την παραλιακή οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, στο ύψος της οδού Μαξίμου.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οδηγός μίας μηχανής, περνά την προηγούμενη διασταύρωση, σιγά σιγά, με κόκκινο, γκαζώνει, επιταχύνει και αναπτύσσει ταχύτητα. Η 86χρονη γυναίκα μαζί με την 7χρονη βρίσκονται σχεδόν στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός της μηχανής που είχε κατεύθυνση προς Πύργο, πέφτει πάνω τους. Πέφτει πάνω στην 86χρονη αλλά εκτινάσσει και την 7χρονη. Η γυναίκα προστάτευσε με το σώμα της το κοριτσάκι.
«Έσωσε με τον θάνατό της την κόρη μου», δηλώνει στο flamis.gr ο πατέρας της Μαρίας, Γιώργος Κωστούρος. Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου δεν ήταν η γιαγιά της μικρής, όπως αρχικά ειπώθηκε, αλλά μία γειτόνισσα που εμπιστευόταν η οικογένεια και πολλές φορές πήγαινε τα παιδιά βόλτα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για την υγεία του. Χαρακτηριστικό της ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός, ότι μετά την θανατηφόρα παράσυρση, η μηχανή βρέθηκε… στα 150 μακριά από το σημείο. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, μετέβη στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνελήφθη από αστυνομικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντονη βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα σε δημοτικές και επαρχιακές οδούς - Ανακοίνωση της Αστυνομίας
Προγραμματίζεται αποκλεισμός αεροδρομίου Ιωαννίνων - Κλειστός ο Προμαχώνας
Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση - Σε εξέλιξη η προανάκριση
Στοχευμένοι έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης στην Αττική τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
Σοκ στον Άγιο Λέοντα - Οι γιατροί μιλούν για εικόνες που δεν είχαν αντικρίσει ποτέ
Συγκρούσεις μετά την πορεία στη μνήμη Γρηγορόπουλου - Ομάδα 400 ατόμων επιτέθηκε σε ΜΑΤ
Όχημα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα - Καταστράφηκε ολοσχερώς
Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα για τον σκύλο που σκότωσε το 2χρονο
Το αγοράκι υπέστη σοβαρά τραύματα - Δεν κατάφεραν να το σώσουν οι γιατροί
Τρίμηνη ισχύς της κήρυξης σε δήμο Μεγαρέων, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και δημοτικές ενότητες Οινόης και Ερυθρών
Ακινητοποίησε τον 42χρονο μαζί με δύο συνεργούς - Απείλησε την οικογένειά του
Σοβαρές αλλοιώσεις, προσθήκες εικόνας και ενδείξεις ΑΙ σε υλικό που παρουσιάστηκε ως αυθεντικό
Αντί η πολιτεία να δημιουργήσει ένα ανάχωμα στην αμάθεια και τη σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό των εφήβων, έχει εγκαταλείψει την εκπαίδευση στο διαδίκτυο, στους συμμαθητές τους και την πορνογραφία
Ακινητοποιήθηκαν τρένα σε Λάρισα και Λειανοκλάδι - Μεταφορά επιβατών με λεωφορεία
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας, με διακοπές κυκλοφορίας
Ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ μιλά στην ATHENS VOICE
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις με αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων
Συναγερμός λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα - Οδηγία μετακίνησης προς τους κατοίκους
Οι δύο γυναίκες φέρεται να μη φορούσαν ζώνη ασφαλείας
Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.