Θρήνος στην Εύβοια για το ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σήμερα η κηδεία τους
Ήταν γονείς τριών παιδιών
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια
Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα (31.8) συγγενείς και φίλοι στο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας την Παρασκευή (29.8).
Ο 44χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπο του δυστυχήματος στην Εύβοια, ενώ λίγες ώρες μετά πέθανε στο νοσοκομείο η 41χρονη σύζυγός του, η οποία είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Το ζευγάρι αφήνει πίσω του τρία ανήλικα παιδιά.
Σύμφωνα με το evima.gr, έχει κηρυχθεί τριήμερο τοπικό πένθος στη Νέα Λάμψακο, από τις 30 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου. Οι σημαίες στα δημόσια κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες. Επιπλέον, ακυρώνονται ή αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις κατά το ίδιο διάστημα.
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια
Το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή που κινούνταν προς Αλιβέρι, όταν λίγα χιλιόμετρα πριν από την πόλη και κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τύπου τζιπ. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο 44χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η 41χρονη σύζυγος του. Αρχικά τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το απόγευμα της Παρασκευής 29 Αυγούστου διεκομίσθη λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της στο Θριάσιο νοσοκομείο. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 41χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και δυστυχώς απεβίωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η 45χρονη γυναίκα ήταν από το χωριό Γλίνος και ήταν παντρεμένη
Σκότωσε τον πατέρα του με τον ίδιο τρόπο που δολοφόνησε τη μητέρα του πριν από 12 χρόνια
«Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν τον ανθρώπινο πόνο»
Η κακοκαιρία έπληξε νωρίτερα τα νότια προάστια
Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες λίγο μετά τις 8 το πρωί στην οδό Ιωαννίνων
Ο θόρυβος από την έκρηξη ακούστηκε σε γειτονικά χωριά
Στο νοσοκομείο έξι εργαζόμενοι και ένας πυροσβέστης
Ακυρώσεις και από το λιμάνι της Ραφήνας
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ακόμη επτά εργαζόμενοι και ένας πυροσβέστης
Τι υποστηρίζει ο σύζυγος της καθηγήτριας
«Ουσιαστικά θα έπρεπε να βγει από τη φυλακή το 2030» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Η φωτιά ξέσπασε μετά από ισχυρή έκρηξη
Σκότωσε τη μητέρα του το 2014 και αποφυλακίστηκε το 2018
Πώς αποκαλύφθηκε η στυγερή γυναικοκτονία
Το περιμέναμε να γίνει», λένε γείτονες, «το 2014 έσφαξε τη μητέρα του»
Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.