- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Διπλή τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε η 38χρονη τραυματίας λίγες ώρες μετά τον ακαριαίο θάνατο του 44χρονου
Το ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα είχε τρία παιδιά
Θρήνος στην Εύβοια για τον θάνατο του ζευγαριού
Την τελευταία της πνοή άφησε η 38χρονη γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε στην Εύβοια το απόγευμα της Παρασκευής (29.8).
Σύμφωνα με την eviathema.gr, η 38χρονη μητέρα έδινε μάχη για τη ζωή της μετά τον ακαριαίο θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Καράπα. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε με ΙΧ αυτοκίνητο στην Εύβοια, είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ωστόσο, η σοβαρότητα των τραυμάτων της επέβαλε την άμεση διακομιδή της στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή.
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια
Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αλιβερίου – Καρύστου. Ο 46χρονος Γιάννης Καράπας έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ η σύζυγός του έχασε τη μάχη λίγες ώρες αργότερα.
Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας να εκσφενδονιστεί πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης και να βρει ακαριαίο θάνατο. Σχεδόν ταυτόχρονα, το τζιπ τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, κατάφεραν να εξέλθουν από το φλεγόμενο όχημα φέροντας τραύματα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο Αλιβερίου, οι οποίες έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι δύο γονείς αφήνουν πίσω τρία παιδιά, ηλικίας 16, 12 και μόλις 3 ετών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σφαίρα τραυμάτισε τη μηριαία αρτηρία του 55χρονου Γιάννη Βοϊδονικόλα
Η ανάρτηση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός - Παρέστησε τον υπάλληλο εφορίας
Η μεθοδολογία της φοροδιαφυγής, ο ειδικός αλγόριθμος και οι τηλεφωνικοί διάλογοι που «έκαψαν» το δίκτυο
Τα παράνομα χάπια εντοπίστηκαν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά την εισαγωγή του στις φυλακές
Έλεγχος της ΔΙ.Μ.Ε.Α. στη δυτική Θεσσαλονίκη αποκάλυψε χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα σε αποθήκη
Στο «Θριάσιο» νοσηλεύεται η 35χρονη - Προσήχθη 37χρονος ύποπτος από την Τροχαία
Ο άνδρας διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο - Βρέθηκαν βολίδα και κάλυκας 9 χιλιοστών
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» διακομίστηκε ο 46χρονος τραυματίας - Έρευνα από το Λιμεναρχείο
Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ - Έρευνες για τα αίτια
Διευκρινίσεις από την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις αναφορές
Μετά από έφεση κατά του αρχικού απορριπτικού βουλεύματος
Διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 4.560 ευρώ
Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ζώων
Κινητοποιήθηκε το ΤΕΕΜ και αποκλείστηκε η περιοχή - Άδεια αποδείχθηκε η αποσκευή
Στη δημοσιότητα το βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Χρήστος Χουσιάδας και ο Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης μιλούν στην ATHENS VOICE για τα ραδιενεργά απόβλητα του «Δημόκριτου»
Τα σενάρια και τα πρόσωπα που εξετάζουν οι Αρχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.