Κοινωνια

Τραγωδία στη Βούλα: 22χρονη νεκρή σε τροχαίο στη λεωφόρο Καραμανλή

Απεγκλωβίστηκε νεκρή από το όχημά της - Πώς έγινε το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρή 22χρονη οδηγός σε τροχαίο στη Βούλα - Το όχημά της εξετράπη και έπεσε σε τοίχο στη λεωφόρο Καραμανλή - Επενέβη η Πυροσβεστική.
Εικοσιδιάχρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Βούλας © Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος

Νεκρή 22χρονη οδηγός σε τροχαίο στη Βούλα - Το όχημά της εξετράπη και έπεσε σε τοίχο στη λεωφόρο Καραμανλή - Επενέβη η Πυροσβεστική.

Εικοσιδιάχρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Βούλας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6:50 στη λεωφόρο Καραμανλή, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Λίγο μετά τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 22χρονη εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η 22χρονη απεγκλωβίστηκε νεκρή από το όχημά της μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY