Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή ναρκωτικών στο Χαϊδάρι - Μετέφερε πάνω από 23 κιλά κάνναβης
Τι εκτιμούν οι αρχές για τη δράση του 42χρονου
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά μετά από καταδίωξη σε στενά του Χαϊδαρίου να βάλουν χειροπέδες στον 42χρονο διακινητή
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (19.6) στο Χαϊδάρι, όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπάθησαν να συλλάβουν έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος έκανε τα πάντα για να αποφύγει τις χειροπέδες.
Ο 42χρονος άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο έχοντας μαζί του 23,7 κιλά ινδικής κάνναβης, όταν είδε τις σειρήνες και άκουσε από τα μεγάφωνα των περιπολικών να κάνει στην άκρη, αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορούσε για να αποφύγει τη σύλληψη. Πέρασε πολλούς ερυθρούς σηματοδότες και παραβίασε αρκετά «Stop», θέτοντας σε κίνδυνο ανυποψίαστους πεζούς και επιβάτες οχημάτων. Από πραγματική τύχη δεν υπήρξαν θύματα καθώς μέσα στα στενά αλλά και τους κεντρικούς δρόμους του Χαϊδαρίου, ανέπτυξε ιλιγγιώδεις ταχύτητες.
Η τύχη του 42χρονου …στέρεψε όταν έχασε τον έλεγχο και κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα το όχημα του να ακινητοποιηθεί. Ο ίδιος βγήκε από το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Μάλιστα χτύπησε με σφοδρότητα τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε με όλες του τις δυνάμεις, πλην όμως δεν γλύτωσε τις χειροπέδες.
Χαϊδάρι: Μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ο 42χρονος
Οι αστυνομικοί στο πορτ-παγκάζ του οχήματος την ποσότητα της ινδικής κάνναβης καθώς και 510 ευρώ στις τσέπες του. Ο 42χρονος έκανε μεταφορά ναρκωτικών με άγνωστους, προς το παρόν, παραλήπτες. Σύμφωνα με τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ο συλληφθείς είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών τα οποία προμηθεύονται από την Αλβανία και τα διακινούν σε πιάτσες τοξικομανών στην Αθήνα ή σε άλλους μικρότερης εμβέλειας διακινητές ναρκωτικών.
Σε βάρος του οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, παραβάσεις του νόμου «Περί Ναρκωτικών» και για αδικήματα που αφορούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οδηγήθηκε ήδη στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα για τον σκύλο που σκότωσε το 2χρονο
Το αγοράκι υπέστη σοβαρά τραύματα - Δεν κατάφεραν να το σώσουν οι γιατροί
Τρίμηνη ισχύς της κήρυξης σε δήμο Μεγαρέων, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και δημοτικές ενότητες Οινόης και Ερυθρών
Ακινητοποίησε τον 42χρονο μαζί με δύο συνεργούς - Απείλησε την οικογένειά του
Σοβαρές αλλοιώσεις, προσθήκες εικόνας και ενδείξεις ΑΙ σε υλικό που παρουσιάστηκε ως αυθεντικό
Αντί η πολιτεία να δημιουργήσει ένα ανάχωμα στην αμάθεια και τη σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό των εφήβων, έχει εγκαταλείψει την εκπαίδευση στο διαδίκτυο, στους συμμαθητές τους και την πορνογραφία
Ακινητοποιήθηκαν τρένα σε Λάρισα και Λειανοκλάδι - Μεταφορά επιβατών με λεωφορεία
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας, με διακοπές κυκλοφορίας
Ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ μιλά στην ATHENS VOICE
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις με αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων
Συναγερμός λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα - Οδηγία μετακίνησης προς τους κατοίκους
Οι δύο γυναίκες φέρεται να μη φορούσαν ζώνη ασφαλείας
Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί
Ο θάνατος μπορεί να είναι σύντομος και απλός· η πορεία προς αυτόν όμως χρειάζεται τρυφερότητα, υποστήριξη και συντροφιά
Οι Αρχές των δικαστηρίων ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ
Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα
«Του είπα ξέρω ότι τον φάγανε. Τον χτύπησαν!», είπε ο ψαράς
Έκτακτη διακοπή στην κεντρική αγορά της πόλης - Συνεργεία εργάζονται για αποκατάσταση
Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη
Την εξύβριζαν συστηματικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.