- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάρισα: Αύριο η απολογία της 32χρονης για τα καψίματα στα σώματα των παιδιών της
Tα ανήλικα παιδιά εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο και φιλοξενούνται σε παιδιατρική κλινική
Αύριο απολογείται η 32χρονη για τα καψίματα στα σώματα των παιδιών της στη Λάρισα
Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο το πρωί η 32χρονη, η οποία φέρεται να προκάλεσε σωματικά τραύματα στα παιδιά της ηλικίας 5 και 6 ετών, στη Λάρισα.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, η 32χρονη - η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και έκθεση σε κίνδυνο - πρόκειται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, το βράδυ του Σαββάτου η γυναίκα πήγε με τα παιδιά της στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς ένα εξ αυτών αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα αναπνευστικού τύπου. Εκεί οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί διαπίστωσαν πως έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε κάψιμο από καύτρα τσιγάρου. Αφού εντόπισαν παρόμοια σημάδια και στο άλλο παιδί ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.
Στην ιατροδικαστική εξέταση που έγινε την επόμενη μέρα διαπιστώθηκαν και παλιότερα σημάδια από κάψιμο, γεγονός που θορύβησε τις Αρχές για ιστορικό κακοποίησης.
Σε ότι αφορά τα ανήλικα παιδιά, σήμερα εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο και αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς δεν υπάρχει κάποια δομή προσωρινής φιλοξενίας ανηλίκων.
Να σημειωθεί πως για το περιστατικό έχει επιληφθεί το Γραφείο Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 2 εκατ. ευρώ τα προσδοκόμενα κέρδη
Ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τραπεζοκαθίσματα
Τραγικές φιγούρες η αδελφή και η θεία της 39χρονης
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Στο σημείο όπου εντοπίστηκαν να κινούνται, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι τα 120 χλμ/ώρα
Ο ανήλικος ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη
Έτρεμε για το πώς θα το έλεγε στον σύζυγό της
Η 39χρονη είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο για να ζητήσει διαζύγιο, αλλά δεν είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία
Eυτυχία είναι ένα ωραίο απόγευμα με ανοιξιάτικο ήλιο να πίνω καφέ με έναν φίλο ή μια φίλη ή μια παρέα
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Οι περιοχές όπου καταγράφηκαν και τα πρόστιμα
«Τα παιδιά κατά κάποιο τρόπο έχουν μάθει τι συνέβη στη μητέρα τους»
Από το πρώτο χαστούκι μέχρι τη γυναικοκτονία, η βία κλιμακώνεται όταν μένει ατιμώρητη
Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
Η απολογία του 41χρονου και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης
«Είδε τους καπνούς και όρμησε στο σπίτι να τις σώσει»
Δήλωναν αγροτεμάχια νεκρών για να εισπράττουν παράνομα επιδοτήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.