- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: «Θέλω να με λες μπαμπά» - Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης με νοητική υστέρηση
Ο 38χρονος ήταν γνωστός της οικογένειας πάνω από δεκαετία, ανέφερε ο δικηγόρος της κοπέλας
Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης με νοητική υστέρηση από τον 38χρονο
Στο φως έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας με νοητική υστέρηση από έναν 38χρονο στην Πάτρα, ο οποίος είναι άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας και έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος.
Ο 38χρονος φέρεται να είχε καταγράψει την αποτρόπαια πράξη ενώ φέρεται επίσης να έχει ασελγήσει σε ένα 8χρονο παιδί. Να σημειωθεί ότι μία ακόμα 16χρονη θέλει να κάνει καταγγελία σε βάρος του για το ίδιο αδίκημα.
Ο δικηγόρος της 16χρονης κοπέλας από την Πάτρα, Σωτήρης Βαβαρούτας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», και αναφέρθηκε στο περιστατικό που κατήγγειλε η ανήλικη κοπέλα.
«Ο άνθρωπος αυτός ήταν γνωστός της οικογένειας πάνω από δεκαετία. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος και σύχναζε στο μαγαζί της οικογένειας αλλά και τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του έκαναν παρέα με τα παιδιά της οικογένειας και με τη συγκεκριμένη ανήλικη», ανέφερε ο δικηγόρος της κοπέλας.
«Λόγω της οικειότητας, είπε στην κόρη να κατέβουν στο μίνι μάρκετ για αναψυκτικά… Ο άνθρωπος αυτός είχε το σπίτι του με κάμερες, με τη δικαιολογία ότι φοβόταν να μην τον κλέψουν. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο άνδρας, ζήτησε από την ανήλικη να ανέβουν στο σπίτι του που ήταν δίπλα και εκείνη λόγω οικειότητας και εμπιστοσύνης ανέβηκε. Ο άνθρωπος αυτός είχε το σπίτι του με κάμερες, όπως έλεγε, γιατί φοβόταν μην τον κλέψουν. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε, τις είχε για άλλον σκοπό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της 16χρονης.
Το βίντεο που φέρεται να υπάρχει
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχει βίντεο που «δείχνει τον κατηγορούμενο να δίνει κινητό στο κορίτσι, και μετά να κλείνει την κουρτίνα που υπήρχε και χώριζε την κρεβατοκάμαρα από το υπόλοιπο σπίτι, για να μην υπάρχει οπτικό υλικό της πράξης. Βέβαια, το βίντεο έχει καταγράψει τον ήχο…».
Όπως είπε ο δικηγόρος, η 16χρονη έχει νοητική υστέρηση και πηγαίνει σε ειδικό σχολείο και ανέφερε ότι αστυνομικός ρώτησε τη μητέρα της εάν η μικρή ήθελε την πράξη με τον 38χρονο.
«Θέλω να με λες μπαμπά», έλεγε ο 38χρονος στην κοπέλα, γνωρίζοντας φυσικά ότι το παιδάκι δεν έχει πατρικό πρότυπο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες λεπτομέρειες στο φως - Τι ισχυρίζεται ο 43χρονος
Η σορός του άνδρα βρέθηκε από τους πυροσβέστες κατά την επιχείρηση κατάσβεσης
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 45χρονης
Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε εναντίον δυνάμεων της αστυνομίας
Ανάγκαζαν κορίτσια να χαράζουν τα ονόματά τους στο σώμα τους
Μαραθώνια η διαδικασία των απολογιών
«Έστηνε σκηνικά θανάτου, παρουσίαζε τον εαυτό της ως σωτήρα των θυμάτων και όχι ως εκτελεστή αυτών»
Φιλοζωικές οργανώσεις τον έχουν επικηρύξει
Στρατολογούσαν γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εκβίαζαν
Την Τρίτη η απολογία του ενοικιαστή για υπόθεση ναρκωτικών
Ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ακινητοποίησαν το θύμα - Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και γκλοπ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση ξυλοδαρμού του νεαρού έξω από το σπίτι του
Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι της 45χρονης - Τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας
Επίθεση δέχτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας
Οικονομικές διαφορές εξετάζουν οι Αρχές ως κίνητρο
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο 71χρονος
Είναι το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.