- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Παράσυρση 3χρονου στη Λάρισα: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάσταση του παιδιού
Το αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο
Παράσυρση 3χρονου στη Λάρισα: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάσταση του παιδιού - Το αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο
Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝ Λάρισας, το 3 ετών αγοράκι που παρασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8.3) από αυτοκίνητο κοντά σε παιδική χαρά.
Επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση του παιδιού εξέδωσε σήμερα το Πανεπιστημειακό Νοσοκομείο Λάρισας. Σε αυτή αναφέρει: «Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΜΕΘ Παίδων του Π.Γ.Ν.Λάρισας, ο μικρός ασθενής Γ.Α. 3 ετών και 3 μηνών φέρει σοβαρή κλειστή κρανιοεγκεφαλική και καρανιοπροσωπική κάκωση, και ελαφριάς βαρύτητας κάκωση θώρακα συνεπεία παράσυρσης από ΙΧ αυτοκίνητο. Μετά την αναζωογόνηση και τη σταθεροποίησή του στο ΓΝΛ διακομίσθηκε διασωληνωμένος υπό καταστολή και ινότροπη υποστήριξη στη ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ του ΠΓΝΛ στις 18:20 της 08/03/2025. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος υπό μηχανικό αερισμό, καταστολή και λοιπή υποστηρικτική αγωγή. Εξακολουθεί να λαμβάνει ήπια ινότροπη υποστήριξη και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή».
Λάρισα: Πώς έγινε η παράσυρση του παιδιού από το αυτοκίνητο
Το αγοράκι παρασύρθηκε από το όχημα στην προσπάθειά του να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Οδηγός, ο οποίος κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο στενό στη Χαραυγή Λάρισας, παρέσυρε το μικρό παιδί, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει σοβαρά.
Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδευόμενο από δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Το αγοράκι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στο μικρό παιδί έγινε αξονική στο κεφάλι του, η οποία ήταν καθαρή. Οι γιατροί τονίζουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, αλλά σταθερή. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.
Τα ακριβή αίτια υπό τα οποία έγινε το συμβάν διερευνά η Τροχαία Λάρισας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, ένας 45χρονος και δύο ηλικιωμένοι, ηλικίας 82 και 79 ετών
Στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Η απίστευτη περιπέτεια της ηθοποιού και του σύζυγού της
Ερευνώνται 520 εταιρείες με «αχυρανθρώπους»
Τρίτος έλεγχος διαρροής αερίου θα διεξαχθεί την Δευτέρα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ευρεία επιχείρηση της ΔΑΟΕ για την αλυσίδα φούρνων - Χειροπέδες και σε λογιστή της οργάνωσης
«Όλη η Πάτρα το λέει…», τι ξέρει ο Θανάσης που δεν ξέρεις εσύ…
Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. σε νυχτερινό κέντρο κατά τη διάρκεια σχολικού φεστιβάλ
Ομάδα ατόμων έβαλε φωτιά σε κάδους και πέταξε πέτρες - Συνελήφθησαν ένας 18χρονος και ένας 14χρονος
Επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης από την ΕΛ.ΑΣ. - Κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά ναρκωτικών
Ενώπιον του ανακριτή ο πρόεδρος της ΕΟΚ και ο συνεργάτης του - Αρνούνται τις κατηγορίες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Στο σημείο υπήρξε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας
Η σφαίρα τραυμάτισε τη μηριαία αρτηρία του 55χρονου Γιάννη Βοϊδονικόλα
Η ανάρτηση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός - Παρέστησε τον υπάλληλο εφορίας
Η μεθοδολογία της φοροδιαφυγής, ο ειδικός αλγόριθμος και οι τηλεφωνικοί διάλογοι που «έκαψαν» το δίκτυο
Τα παράνομα χάπια εντοπίστηκαν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά την εισαγωγή του στις φυλακές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.