- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Παλαιοχριστιανός της Κορίνθου ζει πλέον σε σπίτι - Πού βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας
Οι δηλώσεις της δικηγόρου του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη
Ο Παλαιοχριστιανός της Κορίνθου ζει πλέον σε σπίτι - Πού βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας
Νέα σελίδα στη ζωή του φαίνεται ότι έχει γυρίσει ο Παλαιοχριστιανός της Κορίνθου. Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ζει πλέον σε σπίτι και μέσω των δικηγόρων του προσδοκά ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει ηπιότερα μέτρα σχετικά με τα παιδιά του.
Η συνήγορος της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών της Κορίνθου δήλωσε στον Ant1 ότι ζει πλέον σε σπίτι. Η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών της οικογένειας έχει αφαιρεθεί από τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και τώρα θεωρεί πως πρέπει να τα πάρει πίσω. «Έχει κατοικία κανονικότατα. Είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, δεν το βάζει κάτω και παλεύει για το δίκιο του και για τα παιδιά του», δήλωσε η κ. Συμεωνίδου.
Η κ. Συμεωνίδου σημείωσε ότι «για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχε δοθεί αναβολή, δεδομένου ότι η ίδια ανέλαβε την υπόθεση μόλις πριν από μία εβδομάδα» υπογραμμίζοντας την αυστηρότητα που φαίνεται να εξάντλησε η έδρα. Η δικηγόρος των Παλαιοχριστιανών υποστηρίζει στο loutraki.brog ότι το βρέφος απομακρύνθηκε βίαια από τη μητέρα του και τοποθετήθηκε σε ίδρυμα χωρίς επαρκή λόγο, δεδομένου ότι οι ποινικές διώξεις κατά της μητέρας ακόμη βρίσκονται σε προανακριτικό στάδιο. «Το βρέφος δεν έχει κακοποιηθεί, δεν ήταν άρρωστο, δεν ήταν ατάιστο, δεν ήταν τραυματισμένο, κατά συνέπεια, είναι επαχθές το μέτρο της βίαιης απομάκρυνσης του μωρού από τη μητέρα του» ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.