- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουρκική μαφία: Nέες συλλήψεις δέκα Τούρκων και ενός Λιβανέζου
Kατηγορούνται για παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών
Τουρκική μαφία: Nέες συλλήψεις δέκα Τούρκων και ενός Λιβανέζου
Την σύλληψη 10 Τούρκων υπηκόων και ενός Λιβανέζου προχώρησε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος η οποία πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση σε Αττική και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για την εξάρθρωση της τουρκικής μαφίας μετά και την αιματηρή επίθεση με δύο νεκρούς και ένα τραυματία που έγινε πριν από ένα μήνα περίπου στην Γλυφάδα.
Οι 11 συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές.
Σε μια άλλη επιχειρήση πριν το τέλος του έτους εντοπίστηκε όπλο σε διαμέρισμα που είχε μισθώσει Τούρκος μέσω της πλατφόρμας Airbnb στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το όπλο εντόπισε στις 28 Δεκεμβρίου ένα ζευγάρι που μίσθωσε την κατοικία επί της οδού Γούναρη στη Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα πιστόλι των 9mm με γεμιστήρα και 16 φυσίγγια. Το ζευγάρι ενημέρωσε αμέσως την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές. Το όπλο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση.
Yπενθυμίζεται ότι προ ημερών έγινε ταυτόχρονη επιχείρηση σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα μετά την δολοφονία Τούρκων κουρδικής καταγωγής στην Άνω Γλυφάδα. Επίσης, στοιχεία για τα σπίτια όπου πραγματοποιήθηκαν οι έφοδος έδωσε και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών που είχε ήδη στα "ραντάρ" της υπόπτους από την Τουρκία. Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που διέμεναν στη χώρα μας - δήθεν με το πρόσχημα του ασύλου - ήταν και οι δύο δράστες του φονικού για τους οποίους, εάν και υπήρχαν πληροφορίες πως είχαν απασχολήσει τις αρχές της χώρας τους για αδικήματα, τους επετράπη η είσοδος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.