Κοινωνια

Πέθανε μετά από 10 ημέρες ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πώς είχε γίνει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το τροχαίο σημειώθηκε έξω από γνωστό ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 22χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση ο νεαρός υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή. Αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε στη συνέχεια αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί συνεχίστηκε η νοσηλεία του, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρέμενε κρίσιμη εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί. Παρά την πολυήμερη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, ο 22χρονος δεν κατάφερε να επιβιώσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY