- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νέα καταγγελία για το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο - Τι υποστηρίζει πρώην εργαζόμενη
«Δεν θα το μάθω ποτέ αν ήταν ιατρικό λάθος», καταγγέλλει η γυναίκα
Νέα καταγγελία για το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο - Τι υποστηρίζει πρώην εργαζόμενη
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που έρχονται στο φως από ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.
Η νέα καταγγελία για το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έρχεται από εργαζόμενη του νοσοκομείου, η οποία εισήχθη για ένα απλό ορθοπεδικό χειρουργείο στο χέρι της, το οποίο όμως την οδήγησε σε απόσυρση από την υπηρεσία της, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε μετά την επέμβαση.
«Εγώ μπήκα για ένα χειρουργείο ρουτίνας πριν από 4 χρόνια, τελείωσε το χειρουργείο, βγήκα, για κάποιον λόγο δεν ξέρω γιατί, δεν πήγαινε καλά η μετεγχειρητική κατάσταση και κλήθηκα να βρω μια λύση έξω ιδιωτικά για να μπορέσω να βελτιώσω την κατάσταση», υποστήριξε στο Mega η καταγγέλλουσα και συνέχισε: «Προσπάθησα να βρω άκρη, δεν μπορούσα, ο ένας το έριχνε στον άλλον». Η γυναίκα ρωτήθηκε για το αν ο γιατρός που τη χειρούργησε προσπάθησε να επιληφθεί του θέματος και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προέκυψε. Η ίδια απάντησε αρνητικά και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν θα το μάθω ποτέ αν ήταν ιατρικό λάθος».
«Στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι ήταν αδιαφορία. Μετά από αυτό έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Για λόγους υγείας αποσύρομαι από την υπηρεσία γιατί όλο αυτό μου δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα λειτουργικά», είπε η πρώην νοσηλεύτρια και πρόσθεσε: «Δεν θα βγάλω άκρη οπότε δεν θα κινηθώ νομικά. Δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι, έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και θα ταλαιπωρούμαι για όλη μου τη ζωή. Εδώ και 4 χρόνια όλα γίνονται ιδιωτικά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχευαν τους πιο ευάλωτους οικονομικά για να τους πείσουν πως τους χρειάζονται
Στο σημείο είχαν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ
Ρεπορτάζ από την πλατεία Βικτωρίας και τον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και οι προκαταλήψεις συνθέτουν την καθημερινότητα μιας γειτονιάς που ζητά να μην ξεχαστεί
Δεν είχε ποτέ άρρωστο ανιψιό όπως έλεγε σε εκπομπές και δωρητές
Προκαταρκτική εξέταση ζήτησε ο εισαγγελέας
Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του ΤΕΕΜ
«Ο ουρανός είχε γίνει πορτοκαλί - Άκουγα ουρλιαχτά»
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του ιδιοκτήτη του ζώου
Η καταγγελία της 16χρονης
Επιμένει στην αθωότητά του ο 36χρονος - «Δεν τον σκότωσα εγώ»
Η έρευνα φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση του Άγγελου Γιαννακόπουλου
Τα τέσσερα ερωτήματα που θέτει στην Πρυτανεία
Η ακροαματική διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών
Το δίκυκλο που οδηγούσε η 68χρονη συγκρούστηκε με αγροτικό
Οδηγούσε για χιλιόμετρα ανάποδα μέχρι να δει το περιπολικό
Άτομα με κράνη μπήκαν σε συνέλευση φοιτητών και πέταξαν μολότοφ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι λέει ο θρησκειολόγος Βασίλης Μακρίδης και οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι θεολόγοι και πολιτικοί επιστήμονες
Αναφορές για τραυματία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.