- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Ασφάλεια Πατρών κρατείται αυτή την ώρα ένας 45χρονος άνδρας με την κατηγορία ότι σκότωσε τη γυναίκα του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι ο 45χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του αργά το βράδυ του Σαββάτου. Αφού την έδεσε, τη μετέφερε με τη βία στο μπάνιο. Εκεί, γέμισε με νερό την μπανιέρα και έβαλε μέσα το κεφάλι της ώσπου εκείνη πνίγηκε. Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της στην κρεβατοκάμαρά τους και ο ίδιος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες του.
Εκείνη τη στιγμή εισέβαλαν στο διαμέρισμα αστυνομικοί, που είχαν ειδοποιηθεί από τους γείτονες, λόγω των περίεργων ήχων που ακούγονταν από το διαμέρισμα του ζευγαριού. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 45χρονο σε άσχημη κατάσταση δίπλα στη νεκρή σύζυγό του.
Ο άντρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και αφού σταθεροποιήθηκε η υγεία του οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών. Φίλοι του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι ο 45χρονος ζήλευε τη γυναίκα του σε υπερβολικό βαθμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι Σχολές με τα περισσότερα κενά
«Οι δυνατότητες του καθενός δεν μετρώνται μόνο με τα μόρια»
Δωρεάν εκδηλώσεις και ελεύθερη είσοδος σε 126 μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.