- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Αύριο θα δεις τι θα κάνω»: Τι φέρεται να είπε ο 89χρονος σε ταξιτζή μία ημέρα πριν
Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια γυναίκα με το παιδί της
Ο 89χρονος δράστης της επίθεσης με καραμπίνα σε κατάστημα ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό είχε πάρει ταξί την προηγούμενη ημέρα, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή
Σημαντικές διαστάσεις λαμβάνει η μαρτυρία του οδηγού ταξί που φέρεται να μετέφερε τον 89χρονο άνδρα μία ημέρα πριν από το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος που άνοιξε πυρ στα γραφεία του ΕΦΚΑ επιβιβάστηκε στο ταξί από την Πλατεία Βικτωρίας με προορισμό την οδό Λουκάρεως.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η συμπεριφορά του προκάλεσε ανησυχία στον οδηγό, καθώς φέρεται να προχώρησε σε δηλώσεις με έντονο και αινιγματικό χαρακτήρα. «Εδώ και 20 χρόνια παλεύω να βγάλω σύνταξη. Θα την πάρω όμως, αύριο θα δεις τι θα κάνω», φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος ο ταξιτζής, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ηλικιωμένου δράστη.
Ο οδηγός ενημέρωσε άμεσα το κέντρο της εταιρείας ραδιοταξί για το περιστατικό. Σημειώνεται ότι στο όχημα επέβαιναν ακόμη μία γυναίκα με το παιδί της.
Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη, ο οδηγός αναγνώρισε τον 89χρονο ως τον επιβάτη της προηγούμενης ημέρας. Οι Αρχές εξετάζουν πλέον τη συγκεκριμένη διαδρομή ως πιθανή «πρόβα» πριν από την επίθεση, ενισχύοντας τα σενάρια περί προσχεδιασμένης ενέργειας από τον 89χρονο ηλικιωμένο δράστη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.