Ελλαδα

Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο 81χρονος ψαράς που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός εντοπίστηκε στη Ρόδο ο 81χρονος ψαράς που αγνοούνταν από χθες το βράδυ - Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Νεκρός βρέθηκε ο 81χρονος ψαράς που αγνοείτο στη Ρόδο © Eurokinissi/Διονύσης Ανδρόνικος

Νεκρός εντοπίστηκε στη Ρόδο ο 81χρονος ψαράς που αγνοούνταν από χθες το βράδυ - Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί ο 81χρονος από τον Αρχάγγελο της Ρόδου, ο οποίος αγνοείτο από χθες το βράδυ, όταν πήγε σε παραλία του νησιού για να ψαρέψει.

Τον 81χρονο που αγνοούνταν στη Ρόδο εντόπισε κάτοικος της περιοχής που συμμετείχε στις έρευνες με τη βάρκα του.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το Λιμενικό, στελέχη του οποίου έσπευσαν στο σημείο για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ταυτόχρονα, ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY