- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κρήτη: Μπήκαν με μαγκούρες σε σπίτι, ξυλοκόπησαν τρία άτομα - Συνελήφθη 21χρονος
Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Λαγούτα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στην Κρήτη, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 21χρονου άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, δύο άτομα εισέβαλαν σε κατοικία όπου διέμεναν αλλοδαποί εργάτες και τους επιτέθηκαν, κρατώντας μαγκούρες.
Το σπίτι ανήκει σε έναν 37χρονο Ρουμάνο, ο οποίος φιλοξενούσε δύο νεαρούς συμπατριώτες του, ηλικίας 18 και 17 ετών.
Οι δράστες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ξυλοκόπησαν τους ενοίκους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλα, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από την οικία. Κατά την αποχώρησή τους, φέρονται να αφαίρεσαν και δύο ελαιοραβδιστικές βέργες.
Μετά την καταγγελία των θυμάτων, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντόπισε και συνέλαβε έναν 21χρονο Κρητικό σε κοντινό οικισμό.
Ο δεύτερος δράστης παραμένει ασύλληπτος και αναζητείται, ενώ η υπόθεση διερευνάται προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή κίνητρα της επίθεσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ηλικία 14 ετών κατασκεύασε μόνη της την πρώτη της λύρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παράθυρο καλοκαιρίας πριν την επόμενη επιδείνωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκλεψαν μηχάνημα αξίας 4.000 ευρώ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αρμοδιότητα που δεν εμπίπτει συνήθως στα καθήκοντά τους
Tι αναφέρει το πόρισμα του οργανισμού
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου για τον καιρό των επόμενων ημερών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.