- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Θεσσαλονίκη: Τρεις αλλοδαποί απήγαγαν έναν Τυνήσιο και έναν Γάλλο και τους ζητούσαν 7.000 ευρώ για να τους ελευθερώσουν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Τρεις αλλοδαποί απήγαγαν έναν Τυνήσιο και έναν Γάλλο και τους ζητούσαν 7.000 ευρώ για να τους ελευθερώσουν - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τρεις νεαροί άνδρες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για αρπαγή, εκβίαση και παράνομη κατακράτηση δύο αλλοδαπών, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Πρόκειται για άτομα ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, με καταγωγή από τη Συρία, την Αίγυπτο και την Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, οι τρεις φέρονται να κρατούσαν παράνομα τα θύματα σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες απαιτούσαν χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 4.000 έως 7.000 ευρώ, προκειμένου να αφήσουν ελεύθερους τους δύο αλλοδαπούς.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία, γεγονός που οδήγησε σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.
Κατά την έφοδο στο διαμέρισμα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των εμπλεκομένων και στην απελευθέρωση των δύο μεταναστών, ενός υπηκόου Τυνησίας και ενός Γάλλου, βάζοντας τέλος στην παράνομη κράτησή τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.