Ελλαδα

Ήχησε το 112 στην Ήπειρο λόγω κακοκαιρίας - Πτήση για τα Ιωάννινα επέστρεψε στην Αθήνα

«Προσοχή στις μετακινήσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία: Σε «Red Code» πέντε Περιφέρειες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Κακοκαιρία: Σε «Red Code» πέντε Περιφέρειες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ήχησε το 112 στην Ήπειρο λόγω κακοκαιρίας - Πτήση για τα Ιωάννινα επέστρεψε στην Αθήνα

Με εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου και συναίνεση του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου εκδόθηκε και αποστάλθηκε προειδοποιητικό μήνυμα 112 για προσοχή στις μετακινήσεις πολιτών λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και κατολισθήσεων μέχρι αύριο πρωινές ώρες σε περιοχές της Ηπείρου.

Μάλιστα, ακυρώθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η πτήση από την Αθήνα με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα καθώς το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί.

Φτάνοντας πάνω από τον Αμβρακικό, το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει… στροφή και να επιστρέψει στο «Ελ. Βενιζέλος», όπως αναφέρει το epirus post.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY