- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 46χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους στο Αίγιο
Προσπάθησαν να του επιτεθούν έξω από τα δικαστήρια
Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 46χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους στο Αίγιο - Προσπάθησαν να του επιτεθούν έξω από τα δικαστήρια
Προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή Αιγίου την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ζήτησε και έλαβε ο 46χρονος που κατηγορείται ότι το βράδυ της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου άνοιξε πυρ στην οδό Φιλοποίμενος, στο Αίγιο, τραυματίζοντας τρεις 16χρονους και έναν ακόμη ανήλικο, 15 ετών.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια, όπου και υπέβαλε το σχετικό αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του για την υπόθεση που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο, υπό τη συνοδεία αστυνομικών, επικράτησε ένταση, καθώς ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να κινηθεί εναντίον του.
Οι αστυνομικές δυνάμεις αντέδρασαν άμεσα, τον απομάκρυναν από το σημείο και τον μετέφεραν στο κτίριο της Ασφάλειας Αιγίου, όπου παραμένει κρατούμενος μέχρι να συνεχιστεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.