- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Τι καιρό θα κάνει τον Μάρτιο - Η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τις εποχικές προγνώσεις
«Ο Μάρτης δεν φαίνεται να είναι γδάρτης...»
«Αυξημένη πιθανότητα ο Μάρτιος του 2026 να είναι πιο θερμός από τα κανονικά επίπεδα»
Ο Φεβρουάριος οδεύει προς το τέλος του, δίνοντας τη σκυτάλη στον Μάρτιο με καλύτερο καιρό, αφού, όπως σημειώνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, ο «Μάρτης δεν φαίνεται να είναι γδάρτης...».
«Σύμφωνα λοιπόν με το σήμα που παίρνουμε από τα μεγαλύτερα μετεωρολογικά κέντρα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ο Μάρτιος του 2026 να είναι πιο θερμός από τα κανονικά επίπεδα ( περίπου ένα βαθμό ) ενώ δεν υπάρχει τάση για περισσότερες ή λιγότερες βροχές και χιόνια», αναφέρει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Σε καιρική ανάπαυλα θα βρεθεί η χώρα μας το επόμενο διάστημα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σύστημα κακοκαιρίας να μας επηρεάζει και με τη θερμοκρασία να κάνει κάποιες ψυχρές εξάρσεις όπως αυτή της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο.
Τι λένε όμως οι εποχικές προγνώσεις για τον μήνα Μάρτιο;
Σύμφωνα λοιπόν με το σήμα που παίρνουμε από τα μεγαλύτερα μετεωρολογικά κέντρα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ο Μάρτιος του 2026 να είναι πιο θερμός από τα κανονικά επίπεδα ( περίπου ένα βαθμό ) ενώ δεν υπάρχει τάση για περισσότερες ή λιγότερες βροχές και χιόνια.
Σημαντικό:
Τι είναι πραγματικά οι εποχικές προγνώσεις;
Είναι εργαλεία που ΔΕΝ προβλέπουν τον καιρό συγκεκριμένων ημερών αλλά τη στατιστική απόκλιση από το κλιματικό μέσο για τους επόμενους μήνες .Δεν αποκλείουν καθόλου τα επεισόδια κακοκαιρίας.Δείχνουν την τάση της εποχής, όχι τα επιμέρους γεγονότα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.