Ελλαδα

Δύο 15χρονες στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ στα Ιωάννινα

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλκοόλ
© Unsplash/John Arano

Δύο 15χρονες στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ στα Ιωάννινα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Δύο ανήλικες, ηλικίας 15 ετών, μεταφέρθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Παιδιατρική Κλινική νοσοκομείου στα Ιωάννινα, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, το ένα κορίτσι εντοπίστηκε σε πάρκο της πόλης σε εμφανή κατάσταση μέθης και διακομίστηκε άμεσα για ιατρική φροντίδα. Από την έρευνα προέκυψε ότι το αλκοόλ το είχε προμηθευτεί από το σπίτι της, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του πατέρα της.

Στη δεύτερη περίπτωση, η ανήλικη είχε καταναλώσει αλκοόλ σε μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπεύθυνου του καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικο.

Σε βάρος και των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY