Ελλαδα

Meteo: Πάνω από 260 χιλιοστά βροχής στη Βλυχάδα - Ρεκόρ στο Νεοχώρι Χαλκιδικής

Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Meteo: Πάνω από 260 χιλιοστά βροχής στη Βλυχάδα Αττικής, 278 στο Νεοχώρι Χαλκιδικής - Ο χάρτης δείχνει υψηλές καταγραφές σε δεκάδες σταθμούς.
Εντυπωσιακές καταγραφές βροχόπτωσης από το Meteo, με πέντε σταθμούς να ξεπερνούν τα 200 χιλιοστά © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Meteo: Πάνω από 260 χιλιοστά βροχής στη Βλυχάδα Αττικής, 278 στο Νεοχώρι Χαλκιδικής - Ο χάρτης δείχνει υψηλές καταγραφές σε δεκάδες σταθμούς.

Πάνω από 200 χιλιοστά βροχής κατέγραψαν πέντε περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσά τους και η Βλυχάδα Αττικής, από τις 4 Δεκεμβρίου 2025 έως σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα, όπως αποτυπώνεται σε χάρτη του ΕΑΑ/meteo, πέντε σταθμοί κατέγραψαν πάνω από 200 χιλιοστά, μέσα σε αυτούς και η Βλυχάδα Αττικής με 265 χιλιοστά βροχής, ενώ το μεγαλύτερο ύψος σημειώθηκε στο Νεοχώρι Χαλκιδικής (278 χιλιοστά).

Επιπλέον, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στον χάρτη, σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ύψος βροχής ξεπέρασε τα 100 χιλιοστά σε 110 σταθμούς, τα 80 χιλιοστά σε 179 σταθμούς και τα 60 χιλιοστά σε 266 σταθμούς.

Meteo: Πάνω από 260 χιλιοστά βροχής στη Βλυχάδα Αττικής, 278 στο Νεοχώρι Χαλκιδικής - Ο χάρτης δείχνει υψηλές καταγραφές σε δεκάδες σταθμούς.
Ο χάρτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr

Η κακοκαιρία Byron, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας, συνεχίζει μέχρι και το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, στα βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα η κακοκαιρία θα συνεχίσει αφού θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα μέχρι τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία (περιφερειακές ενότητες Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας – Χαλκιδικής) και μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY