- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 43χρονος που βιντεοσκοπούσε παράνομα στις τουαλέτες του αεροδρομίου «Μακεδονία»
Υπό τον όρο να δίνει μία φορά το μήνα το παρών του στις ελληνικές προξενικές αρχές τού τόπου διαμονής του στη Γερμανία
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 43χρονος που βιντεοσκοπούσε παράνομα στις τουαλέτες του αεροδρομίου «Μακεδονία» - Υπό τον όρο να δίνει μία φορά το μήνα το παρών του στις ελληνικές προξενικές αρχές τού τόπου διαμονής του στη Γερμανία
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 43χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα πολίτες στις τουαλέτες του αερολιμένα. Ο άνδρας, γερμανικής υπηκοότητας και ισπανικής καταγωγής, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη καταγραφή μη δημόσιας πράξης, τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε μερικώς κατά την απολογία του. Η απολογία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/10) ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η οποία, μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αποφάσισε την προσωρινή του απελευθέρωση υπό τον όρο να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στις ελληνικές προξενικές αρχές του τόπου διαμονής του στη Γερμανία.
Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελία πατέρα, ο οποίος εντόπισε τον 43χρονο να βιντεοσκοπεί τον ανήλικο γιο του μέσα στις τουαλέτες του αεροδρομίου. Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και προχώρησε στη σύλληψή του, ενώ από τον έλεγχο που ακολούθησε στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν τρία βίντεο που είχαν καταγραφεί παράνομα και άλλα πέντε που φαίνεται να είχαν διαγραφεί. Οι αρχές ερευνούν αν ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις και σε άλλες χώρες, καθώς εξετάζονται τα ψηφιακά του ίχνη.
Κατά την απολογία του, ο 43χρονος ισχυρίστηκε ότι επισκέφθηκε την Ελλάδα για διακοπές και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να καταγράψει ανήλικους και πως επρόκειτο, όπως είπε, για «μεμονωμένο περιστατικό». Ωστόσο, οι αρχές παραμένουν επιφυλακτικές, με το υλικό που έχει ανακτηθεί από τη συσκευή του να αποτελεί βασικό στοιχείο στη συνεχιζόμενη έρευνα της υπόθεσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.