- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κάλυμνος: Συνελήφθη 39χρονος που έκλεψε 2.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Είχε επιχειρήσει να διαρρήξει τρία σπίτια
Κάλυμνος: Συνελήφθη 39χρονος που έκλεψε 2.000 ευρώ από ηλικιωμένη - Είχε επιχειρήσει να διαρρήξει τρία σπίτια
Στην Κάλυμνο συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/9) ένας 39χρονος, κατηγορούμενος για κλοπή χρηματικού ποσού από ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς και για απόπειρα διάρρηξης σε τρεις οικίες.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το βράδυ της Κυριακής (14/9) ο δράστης φέρεται να αφαίρεσε περίπου 2.000 ευρώ από την ηλικιωμένη, ενώ λίγο αργότερα επιχείρησε να εισέλθει σε τρεις διαφορετικές κατοικίες χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις ενέργειές του. Οι καταγγελίες που έγιναν άμεσα στην Αστυνομία Καλύμνου κινητοποίησαν τις αρχές του νησιού, οι οποίες εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον ύποπτο την επόμενη ημέρα.
Κατά τη διαδικασία της σύλληψης ο 39χρονος προέβαλε αντίσταση, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως είχε δηλώσει απώλεια της αστυνομικής του ταυτότητας, χωρίς όμως να έχει εκδώσει καινούρια.
Στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό των 1.163,70 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε από τις αρχές ως προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με τις τοπικές αρχές να διερευνούν περαιτέρω τυχόν εμπλοκή του σε παρόμοια περιστατικά στο νησί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.