- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου - Σε πλήρη εξέλιξη η επιστροφή των αδειούχων
Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία ανά διαστήματα και στο λιμάνι του Πειραιά
Κίνηση τώρα: Αργές ταχύτητες στην Αθηνών – Κορίνθου, σε πλήρη εξέλιξη η επιστροφή των αδειούχων
Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ολοκληρώνεται σήμερα και η επιστροφή της πλειονότητας των αδειούχων έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να σημειώνεται αυξημένη κίνηση κυρίως στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Αυτήν τη στιγμή, πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με υπομονή οι οδηγοί που κινούνται στα Μέγαρα, αλλά και το ύψος της Πάχης.
Η κίνηση ξεκίνησε τις μεσημβρινές ώρες με τα πρώτα δείγματα να εμφανίζονται στην Ολυμπία Οδό. Συγκεκριμένα, το κομμάτι από την Μέγαρα μέχρι τα Νέα Πέραμο αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά όχι μεγάλης κλίμακας μέχρι στιγμής. Κίνηση υπάρχει και στα διόδια της Ελευσίνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής έως και τις 18:00 το απόγευμα, από τα διόδια της Ελευσίνας με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασαν 32.000 οχήματα, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών, 20.211 οχήματα.
Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία ανά διαστήματα και στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τα πλοία φτάνουν γεμάτα από εκδρομείς που επιστρέφουν στην πρωτεύουσα.
Από το πρωί φτάνουν δεκάδες δρομολόγια από τα νησιά των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων τόσο στο λιμάνι του Πειραιά όσο και σε αυτά της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Η Τροχαία παραμένει σε διαρκή επιφυλακή τόσο στα διόδια όσο και κατά μήκος της Εθνικής Οδού, για την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα ορεινά σημειώθηκαν χιονοπτώσεις
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.