- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νοσοκομείο «Σωτηρία»: Ζημιές στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο από την πυρκαγιά
Χωρίς τραυματίες η εκκένωση του κτηρίου
Ζημιές στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο «Σωτηρία»
Ζημιές στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στις 11:15 πμ στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της 1ης ΥΠΕ, η πυρκαγιά προκλήθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω έκρηξης σε μηχάνημα στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο, στον 2ο όροφο, στο κτίριο «Οίκος Αδερφών» στο οποίο συστεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες, το Παθολογοανατομικό και το Κυτταρολογικό Εργαστήριο.
Ενεργοποιήθηκε άμεσα η Επιτροπή Πυρασφάλειας του νοσοκομείου, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια η εκκένωση του κτηρίου.
Η φωτιά κατασβέστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 12.00 μμ., ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διερεύνησης του συμβάντος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.