- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Υπό την επήρεια αλκοόλ το 10% των οδηγών κατά την διάρκεια ελέγχων το Σαββατοκύριακο
Σε 820 ελέγχους οχημάτων, βεβαιώθηκαν 89 παραβάσεις και συνελήφθησαν 8 άτομα
Ρέθυμνο: Υπό την επήρεια αλκοόλ το 10% των οδηγών κατά την διάρκεια ελέγχων το Σαββατοκύριακο
Αυξημένοι είναι οι έλεγχοι για διερεύνηση μέθης και εντοπισμό οδηγών υπό την επήρεια αλκοόλ στην Κρήτη, με αποτέλεσμα, στους 820 ελέγχους οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν να βεβαιωθούν 89 παραβάσεις, ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα.
Οι έλεγχοι έγιναν κατά το τριήμερο από 18 έως και 20 Ιουλίου, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Κρήτης, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και τον έλεγχο των επικίνδυνων παραβάσεων που συντελούν στην πρόκληση τους. Συγκροτήθηκαν ειδικά συνεργεία ελέγχου μέθης οδηγών, όπου συμμετείχαν αστυνομικοί από τα τμήματα Τροχαίας των διευθύνσεων Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης και του τμήματος Τροχαίας Βόρειου Οδικού 'Αξονα Κρήτης.
Συνολικά ελέγχθηκαν 820 οχήματα, βεβαιώθηκαν 89 παραβάσεις και συνελήφθησαν 8 άτομα, όπως επίσης ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα, οι οδηγοί των οποίων τελούσαν υπό την επήρεια οινοπνεύματος και αφαιρέθηκαν τα προβλεπόμενα έγγραφα οδηγών και στοιχεία κυκλοφορίας οχημάτων.
Οι δράσεις των Υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, τόσο στο πεδίο των ελέγχων των επικίνδυνων παραβάσεων, όσο και στο πεδίο της ενημέρωσης του κοινού σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, θα συνεχιστούν με στόχο την πρόληψη των οδικών τροχαίων ατυχημάτων και τη διασφάλιση υψηλού επίπεδου οδικής ασφαλείας. Τα στελέχη των διευθύνσεων Τροχαίας των νομών στην Κρήτη, στέλνουν για ακόμη μια φορά το μήνυμα πως "Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.