- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουλιαγμένη: Αυτοκίνητο έσπασε την περίφραξη και έπεσε στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων της Astir Marina
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βουλιαγμένη: Αυτοκίνητο έσπασε την περίφραξη και έπεσε στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων της Astir Marina - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όταν ένα ΙΧ όχημα εξετράπη της πορείας του στην οδό Απόλλωνος και, αφού έσπασε την περίφραξη, κατέληξε σε χαμηλότερο επίπεδο στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων της Μαρίνας. Το ατύχημα κινητοποίησε αμέσως τις Αρχές, με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν την Άμεση Δράση.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί, ένας άνδρας και μία γυναίκα περίπου 25 ετών, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους απαιτούσε τη χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού από την Πυροσβεστική. Αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό τους, οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Παράλληλα, στο σημείο έφτασε προσωπικό του δήμου για να αποκλείσει τον χώρο με κορδέλες ασφαλείας και να επιτηρεί μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος και την αποκατάσταση της περίφραξης. Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση από την Τροχαία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.