- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουλιαγμένη: Αυτοκίνητο έσπασε την περίφραξη και έπεσε στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων της Astir Marina
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βουλιαγμένη: Αυτοκίνητο έσπασε την περίφραξη και έπεσε στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων της Astir Marina - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όταν ένα ΙΧ όχημα εξετράπη της πορείας του στην οδό Απόλλωνος και, αφού έσπασε την περίφραξη, κατέληξε σε χαμηλότερο επίπεδο στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων της Μαρίνας. Το ατύχημα κινητοποίησε αμέσως τις Αρχές, με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν την Άμεση Δράση.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί, ένας άνδρας και μία γυναίκα περίπου 25 ετών, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους απαιτούσε τη χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού από την Πυροσβεστική. Αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό τους, οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Παράλληλα, στο σημείο έφτασε προσωπικό του δήμου για να αποκλείσει τον χώρο με κορδέλες ασφαλείας και να επιτηρεί μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος και την αποκατάσταση της περίφραξης. Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση από την Τροχαία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.