Ελλαδα

Πάτρα: 15χρονος εξωσχολικός έκαψε με τσιγάρο το χέρι μαθήτριας σε σχολείο

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάξη σχολείου
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πάτρα: 15χρονος εξωσχολικός έκαψε με τσιγάρο το χέρι μαθήτριας σε σχολείο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 16ο Γυμνάσιο Πάτρας, όταν ένας 15χρονος εξωσχολικός φέρεται να επιτέθηκε σε μια συνομήλική του μαθήτρια, προκαλώντας της έγκαυμα στο χέρι με αναμμένο τσιγάρο.

Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο, ενώ η μητέρα της ανήλικης ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές στις 11:30 π.μ. αναφέροντας το περιστατικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η μητέρα κατέθεσε μήνυση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, επισημαίνοντας ότι η κόρη της δεν γνωρίζει τον νεαρό δράστη.

Σε βάρος του 15χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος ανήλικης, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY