- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κρήτη: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στις Γούβες - Ένας τραυματίας
Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε στους δρόμους της Κρήτης, προκαλώντας ανησυχία, αλλά και την κινητοποίηση των αρχών. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 7, στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος των Γουβών, όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό του Ι.Χ. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο τραυματίας φέρει θλαστικά τραύματα και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, η Τροχαία προχώρησε σε προσωρινό αποκλεισμό του δρόμου, καθώς μετά τη σύγκρουση σημειώθηκε διαρροή μεγάλης ποσότητας πετρελαίου. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία προχώρησε σε καθαρισμό του οδοστρώματος για την αποφυγή νέου ατυχήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.