- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τροχαίο ατύχημα στην Ποσειδώνος - 20χρονος χωρίς δίπλωμα έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού
Τραυματίστηκε σοβαρά η 20χρονη συνοδηγός
Τροχαίο ατύχημα στην Ποσειδώνος - 20χρονος χωρίς δίπλωμα έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού - Τραυματίστηκε σοβαρά η 20χρονη συνοδηγός
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Μαρτίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Τερψιχόρης. Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος χωρίς δίπλωμα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τόσο του ίδιου όσο και της 20χρονης συνοδηγού του.
Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς υπέστη συντριπτικά κατάγματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε εκτός του οχήματος και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας κατά τη στιγμή της σύγκρουσης. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια, ώστε η μηχανή του αυτοκινήτου εκτινάχθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο με τρία οχήματα και 11 πυροσβέστες, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από τα συντρίμμια. Λόγω του ατυχήματος και της διαρροής λαδιών στο οδόστρωμα, η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.