- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Στο νοσοκομείο με μηνιγγίτιδα βρέφος 2 μηνών
Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
Πάτρα: Στο νοσοκομείο με μηνιγγίτιδα βρέφος 2 μηνών - Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
Ένας βρέφος μόλις 2 μηνών νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με μηνιγγίτιδα.
Σύμφωνα με το pelop.gr, το παιδί μεταφέρθηκε από την Κάτω Αχαΐα στο Νοσοκομείο του Ρίου την Τρίτη, όπου εντοπίστηκε ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα, με τους γιατρούς να ενημερώνουν τις υγειονομικές Αρχές.
Μιλώντας στο pelop.gr η αντιπεριφερειάρχης Υγειας, Αννα Μαστοράκου δήλωσε: «Πρόκειται για μηνιγγίτιδα από μηνιγγιτιδόκοκκο, δεν είναι κεραυνοβόλος μορφή». «Είναι ελεγχόμενη κατάσταση, άμεσα χορηγήσαμε χημειοπροφύλαξη σε συγγενικά πρόσωπα του περιβάλλοντος του παιδιού», δήλωσε η κ. Μαστοράκου, προσθέτοντας πως χθες κλιμάκιο της Περιφέρειας επισκέφθηκε σχολείο όπου φοιτά άλλο παιδί της οικογένειας μετά από αναστάτωση που προκλήθηκε σχετικά με τη μεταδοτικότητα του ιού. «Εξηγήσαμε πως δεν χρειάζεται να κλείσει το σχολείο, απαιτείται καθαριότητα με χλωρίνη. Το μικρόβιο δεν επιβιώνει στις επιφάνειες ή στον αέρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.