- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναικοκτονία Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο: Βίντεο από τη στιγμή που ο 30χρονος στήνει καρτέρι θανάτου
Το τελευταίο SMS και οι κινήσεις πριν τη δολοφονία της 43χρονης
Γυναικοκτονία Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο: Η στιγμή που ο 30χρονος στήνει καρτέρι θανάτου στην Δώρα - Το τελευταίο SMS και οι τελευταίες κινήσεις πριν τη δολοφονία της 43χρονης
Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ρίχνει φως στις κινήσεις του 30χρονου δράστη για τη γυναικοκτονία της 43χρονης Δώρας στο Αγρίνιο, λίγα λεπτά πριν την πυροβολήσει.
Όπως προκύπτει από βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Live News στο MEGA, διακρίνεται ο 30χρονος δράστης να περνά το δρόμο που είναι κάθετος στο σημείο που έγινε η γυναικοκτονία στο Αγρίνιο και να στρίβει στο σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. Δύο λεπτά αργότερα, από το ίδιο σημείο, περνά το θύμα. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης είχε φτάσει νωρίτερα για να της στήσει καρτέρι.
Αγρίνιο: Τα απειλητικά μηνύματα του δράστη
Στην εκπομπή παρουσιάζονται τα απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει ο 30χρονος στη γυναίκα αλλά και στον σύντροφό της. Στις 11 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, έστειλε στη 43χρονη:
«Καλημέρα, μπορείς σήμερα να βρεθούμε για να μιλήσουμε για το δικαστήριο; Μην αρχίσεις πάλι να αρνείσαι. Όσο για τον σύντροφό σου ξέρω τι παίζει μεταξύ σας. Πάρε με τηλέφωνο». Την ίδια ημέρα στις 5 το απόγευμα, έκανε κλήση στο θύμα και φέρεται να της είπε: «Θα σας σκοτώσω και τους δύο».
Η 43χρονη στις 19:10 είχε ειδοποιήσει το δικηγόρο της ότι της στέλνει απειλητικά μηνύματα, μόλις 20 λεπτά πριν ο 30χρονος την δολοφονήσει.
Φίλη της Δώρας για τον 30χρονο: Την παρακολουθούσε εντατικά, πολλές φορές τού ξέφυγε με το αυτοκίνητο
Για όσα συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα μίλησε στο Mega φίλη της αδικοχαμένης Δώρας, μία ημέρα μετά την κηδεία της στο Δοκίμι.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε στους φόβους που είχε η 43χρονη λόγω των απειλών που δεχόταν από τον πρώην σύντροφό της, υποστηρίζοντας ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχαν μιλήσει τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία της.
«Την παρακολουθούσε εντατικά. Πολλές φορές τού ξέφυγε με το αυτοκίνητο» αποκάλυψε η φίλη της 43χρονης, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την τελευταία τους επικοινωνία. «Με πήρε τηλέφωνο μετά από δύο ώρες και μου είπε πως μόλις έφυγα πήγε στο αυτοκίνητο και τον είδε πίσω στον καθρέφτη. Μου είπε "με ακολούθησε, ευτυχώς του ξέφυγα"», πρόσθεσε. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε και απειλούσε τη Δώρα καθημερινά, με την άτυχη γυναίκα να είναι διαρκώς φοβισμένη.
«Την είδα πολύ τρομαγμένη και φοβισμένη. Φυσικά, το είχε σχεδιάσει. Όταν ο άλλος βρίσκεται με πιστόλια και την ακολουθούσε συνέχεια, φυσικό και επόμενο ήταν», συμπλήρωσε η φίλη της 43χρονης.
Το Σάββατο η απολογία του 30χρονου
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (16/11) ο 30χρονος θα κληθεί, ενώπιον του ανακριτή, να περιγράψει όλα όσα έγιναν στο κέντρο του Αγρινίου και πώς πυροβόλησε εξ επαφής την 43χρονη πρώην σύντροφό του. Αρχικά κανείς δεν ήθελε να τον εκπροσωπήσει με τον δικηγόρο και πρώην βουλευτή Πάνο Παναγιωτόπουλο εν τέλει, να αναλαμβάνει την υπόθεσή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.